Έτσι θα έμοιαζε ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Alfa Romeo

4.780 Επισκέψεις στο άρθρο (4/3/2024)
Έτσι θα έμοιαζε ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Alfa Romeo
2 Φωτογραφίες »

Έτσι θα έμοιαζε ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Alfa Romeo

- Πρόκειται για ανεπίσημα ψηφιακά σχέδια
- Ο όμιλος Stellantis θέλει να πουλάει 100% ηλεκτρικά μέχρι το 2030 στην Ευρώπη
- Διατηρείται η σχεδιαστική γλώσσα της Alfa Romeo

Πρόκειται για ανεπίσημα ψηφιακά σχέδια

H Alfa Romeo έχει αρχίσει να παίρνει ξανά τα πάνω της με το 2023 να είναι μια χρονιά ρεκόρ για την εταιρία. Με την Guilia, την Stelvio, την Tonalle που έρχεται και ως Plug-in υβριδική, αλλά και με την επερχόμενη Milano φέτος, η γκάμα της εταιρίας φαίνεται πως διευρύνεται για να απηχήσει σε ένα ακόμα μεγαλύτερο κοινό. Πρόσφατα ανεπίσημα ψηφιακά σχέδια έκαναν τον γύρο του διαδικτύου που δείχνουν πως θα μπορούσε να μοιάζει το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Alfa Romeo. Πρόκειται για σχέδια που δημιούργησε ο σχεδιαστής Giorgi Tedoradze, ο οποίος ονόμασε το φαντασιακό του μοντέλο Fiorella.

Ο όμιλος Stellantis θέλει να πουλάει 100% ηλεκτρικά μέχρι το 2030 στην Ευρώπη

Αργά ή γρήγορα η Alfa Romeo θα χρειαστεί να παρουσιάσει το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο. O όμιλος Stellantis, στον οποίο η ιταλική μάρκα ανήκει, έχει ως στόχο μέχρι το 2030 το 100% των ευρωπαϊκών της πωλήσεων να αφορούν ηλεκτρικά οχήματα.

Διατηρείται η σχεδιαστική γλώσσα της Alfa Romeo

Η σχεδιαστική γλώσσα της Alfa Romeo είναι εκεί. Ο σχεδιαστής φρόντισε το ψηφιακό σχέδιο να έχει την υπογραφή της ιταλικής μάρκας με την τριγωνική μπροστινή γρίλια, τους LED προβολείς και την σχεδίαση της μάσκας γενικότερα. Όλα όσα βλέπετε βέβαια δεν είναι σε καμία περίπτωση επισημοποιημένα. Η Alfa Romeo δεν έχει δημοσιεύσει τα πλάνα της για το πότε πρόκειται να παρουσιάσει το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο.  

DEH PASXA
KIA