Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ferrari SP48 Unica: Χωρίς πίσω παρμπρίζ η νέα δημιουργία του Maranello
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ferrari SP48 Unica: Χωρίς πίσω παρμπρίζ η νέα δημιουργία του Maranello

3.789 Επισκέψεις στο άρθρο (5/5/2022)

H νέα μοναδική δημιουργία της Ferrari βασίζεται στην F8 Tributo αλλά έχει σημαντικές διαφορές σε σχεδίαση, όπως για παράδειγμα η απουσία του πίσω παρμπρίζ.

Δεν περνάει απαρατήρητη...

To νέο της αυτοκίνητο που δημιουργήθηκε ειδικά για έναν πιστό της πελάτη παρουσίασε η Ferrari. Το αυτοκίνητο ονομάζεται SP48 Unica και σύμφωνα με την Ferrari, αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τον πολυεκατομμυριούχο πελάτη της.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σημαντικές διαφορές σε σχεδίαση σε σχέση με την F8 Tributo

Το αυτοκίνητο βασίζεται πάνω στην F8 Tributo αλλά αυτό δεν είναι κάτι που γίνεται αμέσως αντιληπτό επειδή η σχεδίαση του αυτοκινήτου είναι σε μεγάλο βαθμό αλλαγμένο. Η SP48 Unica είναι εμπνευσμένο από τη Roma κυρίως όσον αφορά στην γρίλια της, ενώ βλέπουμε και επιρροές από τις 488 και 458. Όσον αφορά το πίσω μέρος, η SP48 Unica είναι πιο κομψή και έχει πλέον λεπτά φωτιστικά σώματα αντί για στρογγυλά, ενώ πλέον δεν υπάρχει πίσω παρμπρίζ. Στο πλάι, η SP48 Unica έχει διαφορετικούς αεραγωγούς και μαύρες πλαϊνές ποδιές.

Εσωτερικό από την F8 Tributo

Φωτογραφίες από το εσωτερικό δεν έχουν αποκαλυφθεί αλλά μέσα από ένα video που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, μπορούμε να δούμε πως η καμπίνα είναι δάνειο από την F8 Tributo, ενώ επίσης υπάρχει έμβλημα «SP48 Unica» στο ταμπλό, επένδυση Alcantara στα καθίσματα κ.α.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
Fia