Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
«Από το 2014 δεν θα οδηγώ πλέον με την ομάδα της Ferrari» αυτό ήταν το σχόλιο του Felipe Massa στο προσωπικό του λογαριασμό του instagram.

«Από το 2014 δεν θα οδηγώ πλέον με την ομάδα της Ferrari» αυτό ήταν το σχόλιο του Felipe Massa στο προσωπικό του λογαριασμό του instagram.

Φεύγει ο Massa από τη Ferrari

2.536 Επισκέψεις στο άρθρο (11/9/2013)

Ο Felipe Massa επιβεβαίωσε το γεγονός ότι θα σταματήσει τη συνεργασία του με την ομάδα της Ferrari από την επόμενη αγωνιστική σεζόν, αφήνοντας ανοιχτή τη θέση για τον Kimi Raikkonen.

Μετά από 8 χρόνια στην ομάδα της Ferrari, ο Felipe Massa ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram την διακοπή της συνεργασίας του με την κόκκινη ομάδα. Έτσι, από του χρόνου, ο Βραζιλιάνος θα ψάχνει για άλλη ομάδα, από την οποία θα διεκδικεί τον τίτλο του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1. Αυτομάτως, αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει κενή θέση στη Ferrari, κάτι που ίσως καλύψει η επιστροφή του Kimi Raikkonen.
«Από το 2014 δεν θα οδηγώ πλέον με την ομάδα της Ferrari» αυτό ήταν το σχόλιο του Felipe Massa στο προσωπικό του λογαριασμό του instagram. «Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα για τις νίκες και τις απίστευτες στιγμές που μου χάρισαν» δήλωσε ο Massa. Βέβαια, υποσχέθηκε ότι στους 7 εναπομείναντες αγώνες θα πιέσει όσο περισσότερο μπορεί για να κερδίσει. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
TI YOKOHAMA AGORAZO