Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η εικόνα της Lamborghini Aventador SV Roaster μετά το τρακάρισμα

Η εικόνα της Lamborghini Aventador SV Roaster μετά το τρακάρισμα

Φοιτητής κατέστρεψε μια Aventador (+vid)

3.439 Επισκέψεις στο άρθρο (15/12/2016)

Μεθυσμένοι φοιτητές στο Λονδίνο, βγήκαν για κόντρα στο δρόμο και μαντέψτε το αποτέλεσμα: Ένας εξ αυτών δεν πρόλαβε να σταματήσει όταν έπρεπε με αποτέλεσμα να καταστρέψει τη δική του Lamborghini Aventador SV Roaster, αλλά και 2 ακόμη αυτοκίνητα.

Το τρίπτυχο της αποτυχίας, φοιτητές-αλκοόλ-κόντρες, λειτούργησε για μία ακόμη φορά στο έπακρο, με τη σύγκρουση και την καταστροφή των αυτοκινήτων να είναι αναπόφευκτη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Δύο φοιτητές στο Λονδίνο βγήκαν για κόντρα με τα αυτοκίνητά τους και υπό την επήρεια αλκοόλ, δεν κατάφεραν να αποφύγουν το ατύχημα, το οποίο τουλάχιστον δεν κατέληξε και σε δυστύχημα, αφού την τελευταία στιγμή, τα φρένα πρόλαβαν να κάνουν εν μέρει τη δουλειά τους. 
Στο video που έγινε viral στο διαδίκτυο, ακούγονται οι… πανηγυρικές φωνές αγοριών και κοριτσιών κατά τη διάρκεια της κόντρας και γέλια όταν ο ένας εξ αυτών που οδηγούσε μία Lamborghini Aventador SV Roadster έσκασε πάνω σε σταματημένα αυτοκίνητα.
 
Τις μεγαλύτερες ζημιές εμφάνισε τελικά η «Lambo», καθώς καταστράφηκε το εμπρός της μέρος, ενώ βγήκαν και τα roll bars, παρότι βέβαια η σύγκρουση δεν δείχνει οποιαδήποτε απειλή ντελαπαρίσματος.
 
Σημειώνεται ότι η Lamborghini Aventador SV Roadster διαθέτει αναβαθμισμένο ατμοσφαιρικό κινητήρα V12 6.5-λίτρων που αποδίδει 750 άλογα, ενώ πιάνει τελική ταχύτητα 349 χλμ/ώρα και τα 0-100 σε 2,9 δευτερόλεπτα, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν είναι λόγος για απρόσεκτη οδήγηση…

Δείτε το video με τη σύγκρουση:




 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
Citroen