Το Fiesta πλέον δε το χωράει η κατηγορία, αφού στο δρόμο νομίζεις πως οδηγείς ένα ελαφρυμένο Focus.

Το Yaris στην αστική καθημερινότητα αποδεικνύεται ευκολοδήγητο και αρκετά ευέλικτο ενώ στον αυτοκινητόδρομο σε κερδίζει με την ποιότητα κύλισης του.

Το Corsa στρίβει με άνεση, ταχύτητα και ασφάλεια σε κάθε είδους καμπή, με την ανάρτηση να περιορίζει τις κλίσεις του αμαξώματος.

Στο δρόμο το Peugeot 208 διατηρεί μια συνολικά ισορροπημένη παρουσία μεταξύ της πολύ καλής άνεσης, του δυναμισμού και της σταθερότητας σε κάθε διαδρομή.

Στο δρόμο: Fiesta γιατί απολαμβάνεις να το οδηγείς!

53.087 Επισκέψεις στο άρθρο (8/12/2017)

Αν θέλεις ένα αυτοκίνητο να εκπληρώνει με μαεστρία τα αστικά του καθήκοντα και να σε πηγαίνει και μέχρι το χωριό και τα 4 μοντέλα θα σε καλύψουν πλήρως. Αν όμως στην εξίσωση βάλουμε ότι θες και να «ξεδίνεις» σε μια διαδρομή με στροφές, τότε το Fiesta σε προκαλεί να το οδηγήσεις. Ανέκαθεν τα μοντέλα της Ford διακρινόντουσαν για το fun to drive χαρακτήρα τους, ωστόσο αυτό το Fiesta πλέον δε το χωράει η κατηγορία, αφού στο δρόμο νομίζεις πως οδηγείς ένα ελαφρυμένο Focus.

Δυναμισμό στο δρόμο βέβαια έχει και το 208, το οποίο θα σε κερδίσει με την πολύ καλά ρυθμισμένη ανάρτηση του, που του χαρίζει τη καλύτερη ισορροπία όλων στην αναλογία άνεσης/fun to drive.  

Αυτό που εστιάζει περισσότερο στον τομέα της άνεσης είναι το Yaris, που στην αστική καθημερινότητα αποδεικνύεται ευκολοδήγητο και αρκετά ευέλικτο (κύκλος στροφής 9,6 μ.), ενώ στον αυτοκινητόδρομο σε κερδίζει με την ποιότητα κύλισης του και τη σταθερότητά του. 

Αντίστοιχα και το Opel Corsa διακρίνεται για τη στιβαρότητά του στο δρόμο και το ευχάριστο οδηγικό προφίλ του συνδυάζοντας σταθερότητα στον ανοιχτό δρόμο και καλό κράτημα στις στροφές. Αυτό που θα θέλαμε θα ήταν ένα πιο «συνεργάσιμο» τιμόνι, το οποίο δίνει μια αίσθηση ελαφρότητας. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

MERCEDES NEW RANGE
OPEL