Ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E με 359 ευρώ το μήνα

20.362 Επισκέψεις στο άρθρο (27/2/2024)
Ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E με 359 ευρώ το μήνα
2 Φωτογραφίες »

Η Ford Mustang Mach-E αναμφίβολα αποτελεί το ηλεκτρικό μοντέλο που μπορεί να ανταποκριθεί ακόμα και στις πιο δύσπιστες προσδοκίες για την ηλεκτροκίνηση. Το μοντέλο, εκμεταλλεύεται την ιστορία της σειράς Mustang, συνδυάζοντας την παράδοση και την κληρονομιά της με τον μοντέρνο χαρακτήρα της ηλεκτροκίνησης, δημιουργώντας ένα προϊόν που αγγίζει τόσο το παρελθόν όσο και το μέλλον της αυτοκίνησης. 

Αποδίδει 269 άλογα και προσφέρει αυτονομία 470 χλμ

Πηγή ισχύος της Mustang Mach-E που προσφέρεται με το πρόγραμμα Ford Lease είναι ένα ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο που αποτελείται από έναν ηλεκτροκινητήρα με ισχύ 269 PS, ο οποίος είναι εγκατεστημένος στον πίσω άξονα, σε συνδυασμό με μια μπαταρία ιόντων λιθίου 75 kWh και αυτονομία 470 χλμ. (WLTP). Η ισχύς του αυτή επιτρέπει στο αυτοκίνητο να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 7,3 δευτερόλεπτα και να φτάσει σε μέγιστη ταχύτητα τα 179 χλμ./ώρα.

Τι περιλαμβάνει ο εξοπλισμός της

Ο βασικός εξοπλισμός της Mustang Mach-E στην έκδοση Style περιλαμβάνει μεταξύ άλλων θερμαινόμενους, ηλεκτρικούς και αναδιπλούμενους καθρέπτες, αυτόματους προβολείς, προβολείς LED, θερμαινόμενο τιμόνι, ηχοσύστημα με 6 ηχεία, διζωνικό κλιματισμό, αυτόματα θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα, 19άρες ζάντες, ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,2 ιντσών και κεντρική ψηφιακή οθόνη αφής 15,5 ιντσών, φιμέ τζάμια πίσω, πλήθος συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης και ασφαλείας όπως cruise control κ.α.

Με 359 ευρώ το μήνα

Με το πρόγραμμα Ford Lease, η Mustang Mach-Ε προσφέρεται σε leasing με μηνιαίο μίσθωμα 359 ευρώ το μήνα για συμβόλαιο διαρκείας 48 μηνών και όριο χιλιομέτρων 20.000 χλμ.. Η προκαταβολή φτάνει τα 10.000 ευρώ χωρίς ΦΠΑ.

 

Σελίδα 1Ford Lease: Διαθέσιμα για leasing τα Puma, Kuga και Mustang Mach-E
Σελίδα 2Ford Puma με 219 ευρώ το μήνα και 125 ίππους
Σελίδα 3Plug-in υβριδικό Ford Kuga με μηδενικό εταιρικό φόρο
Σελίδα 4Ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E με 359 ευρώ το μήνα
ford
test center