Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το αυτοκίνητο λέγεται πως θα είναι εξαιρετικά ελαφρύ.

Φτιάχνει hypercar η Gemballa

1.324 Επισκέψεις στο άρθρο (29/10/2019)

Η ίδια η εταιρεία ισχυρίζεται πως θα αποτελέσει «ένα από τα τελευταία πραγματικά υπερ-αυτοκίνητα» και για αυτό θα προσφέρεται με κινητήρα βενζίνης και μοναδικό ήχο.


Η Gemballa είναι γνωστή για τα βελτιωτικά πακέτα που προσφέρει στις Porsches αλλά δεν δίστασε να ανακοινώσει τα σχέδιά της για την κατασκευή ενός hypercar. Οι πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι αυτή την στιγμή είναι λίγες και αναφέρουν πως το έργο βρίσκεται στα αρχικά στάδια, αφού μόλις ξεκίνησε η διαδικασία συγκέντρωσης χρημάτων και η λήψη επενδύσεων από ενδιαφερόμενους.

Ένα πρωτότυπο λέγεται πως έχει ήδη σχεδιαστεί για να αποκαλυφθεί στις αρχές του επόμενου έτους με την Gemballa να υπόσχεται πως θα προσφέρει τέλεια οδηγική εμπειρία και πως θα έχει εξαίσια αεροδυναμική».

Τι είδους κινητήρας θα τροφοδοτήσει το μοντέλο δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά η εταιρεία δήλωσε ότι, τουλάχιστον, η αρχική έκδοση θα έχει κινητήρα εσωτερικής καύσης. Αργότερα, θα πρέπει να αναμένουμε μια υβριδική έκδοση που πιθανώς θα προσφέρει ακόμα καλύτερες επιδόσεις. Στάνταρ θα προσφέρεται το αυτόματο κιβώτιο ενώ το χειροκίνητο κιβώτιο θα είναι προαιρετικό. Το αυτοκίνητο λέγεται ακόμα πως θα είναι εξαιρετικά ελαφρύ, ωστόσο, δεν υπάρχει καμία ένδειξη για το πόσο θα ζυγίσει ή πόσο εκτεταμένη θα είναι η χρήση ανθρακονήματος.

Η Gemballa κυκλοφόρησε μερικές νέες εικόνες teaser που αποκαλύπτουν πως το hypercar θα έχει μια επιθετικό πρόβολο, διογκωμένα φτερά, λεπτά φωτιστικά σώματα, μεγάλους αεραγωγούς, σπορ διαχύτη, μεγάλους τροχούς και μοναδική πίσω αεροτομή.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Gemballa, Steffen Korbach, δήλωσε: «Σήμερα επικεντρωνόμαστε πάνω στην κατασκευή ενός από τα τελευταία καθαρά σπορ αυτοκίνητα, ένα μοντέρνο κλασικό με εξαιρετική εμφάνιση και απόδοση. Ένα αυτοκίνητο Gemballa χρειάζεται βενζίνη και ήχο».
 

Autotriti.gr
5 PRAGMATA LINGLONG