Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
6 φωτογραφίες »

Genesis GV60: Το πρώτο ηλεκτρικό SUV της μάρκας

3.818 Επισκέψεις στο άρθρο (19/8/2021)

Στην αποκάλυψη του νέου αμιγώς ηλεκτρικού της μοντέλου προχώρησε η Genesis, η οποία παρουσίασε το GV60.

Πριν από κάποιους μήνες έκανε πρεμιέρα το Hyundai Ioniq 5, το οποίο ήταν το πρώτο μοντέλο που βασίστηκε στη νέα πλατφόρμα για ηλεκτρικά του κορεατικού Ομίλου, την Electric Global Modular Platform (E-GMP), για να ακολουθήσει λίγες εβδομάδες αργότερα, η Kia με το EV6. Πλέον και η premium μάρκα του Ομίλου Hyundai, η Genesis έχει τη δική της πρόταση που είναι το νέο GV60.


Η Genesis υπόσχεται περισσότερες να αποκαλύψει λεπτομέρειες για το GV60 όπως τιμή, επιδόσεις και αυτονομία, τους επόμενους μήνες.

Η Genesis υπόσχεται περισσότερες να αποκαλύψει λεπτομέρειες για το GV60 όπως τιμή, επιδόσεις και αυτονομία, τους επόμενους μήνες.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Η φίρμα δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, ωστόσο προχώρησε στη δημοσιοποίηση των πρώτων εικόνων, μέσα και έξω. Με την πρώτη ματιά βλέπουμε πως το GV60 λαμβάνει έναν ιδιαίτερο σχεδιασμό με παρόμοιες αναλογίες με το Ioniq 5 και το EV6. Τόσο στο μπροστά όσο και στο πίσω μέρος βλέπουμε τα χωρισμένα φωτιστικά σώματα που χαρακτηρίζουν τα νέα μοντέλα της Genesis, ενώ το πίσω μέρος θυμίζει περισσότερο fastback.
 
Από κει και πέρα μία σταθερή αεροτομή αυξάνει το σπορ στοιχείο, ενώ μάσκα σχήματος ασπίδας τοποθετημένη χαμηλά στον προφυλακτήρα, αφενός αποτελεί μέρος της σχεδιαστικής ταυτότητας, «Athletic Elegance» της Genesis, αφετέρου χρησιμεύει στην ψύξη των μπαταριών.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
LINGLONG DIAGONISMOS