Γιατί πρέπει να κάνεις τα σέρβις στην ώρα τους;

Γιατί πρέπει να κάνεις τα σέρβις στην ώρα τους;

2.014 Επισκέψεις στο άρθρο

- Σου εξοικονομεί χρήματα βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.
- Μεγαλώνει τη διάρκεια ζωής του αυτοκινήτου και βελτιώνει την ασφάλεια σου.
- Ανεβάζει κατά πολύ την μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου!
- Μπορεί να τσεκάρεις καλύτερα τα περιφερειακά συστήματα, όπως τα ελαστικά.

Σου εξοικονομεί χρήματα βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.

Η σωστή και «προβλεπόμενη» συντήρηση του αυτοκίνητου σου μπορεί εκείνη τη στιγμή να «ελαφρύνει» τον τραπεζικό λογαριασμό σου, αλλά σου εξοικονομεί χρήματα σε βάθος χρόνου. Το ανά τακτά χρονικά διαστήματα σέρβις κρατάει τον κινητήρα σε καλή κατάσταση, μεγιστοποιώντας την απόδοση  και την αποδοτικότητα του, με αποτέλεσμα να μένει στα κανονικά της επίπεδα η κατανάλωση και να μην υπάρχει άσκοπη αύξηση των λίτρων που απαιτούνται ανά 100 χλμ. Επίσης η άμεση αντικατάσταση των φθαρμένων εξαρτημάτων δεν επιτρέπει να «επηρεαστούν» αλλά μέρη του αυτοκίνητου, τα οποία υπό άλλες συνθήκες μπορούν να παρουσιάσουν πρόωρες φθορές. Τέλος μειώνονται οι πιθανότητες ακινητοποίησης του οχήματος από μηχανική βλάβη και η ταλαιπωρία της αναμονής της οδικής βοήθειας.

Μεγαλώνει τη διάρκεια ζωής του αυτοκινήτου και βελτιώνει την ασφάλεια σου.

Όντας τυπικός προς τη συντήρηση επιτρέπεις πάντα στο αυτοκίνητο σου να κινείται με «φρέσκα» υγρά και καινούργια αναλώσιμα εξαρτήματα, τα οποία δεν έχουν χάσει τις ιδιότητες τους και προσφέρουν την απαραίτητη προστασία στο όχημα σου, με αποτέλεσμα να μεγαλώνει γεωμετρικά η ζωή του. Ταυτόχρονα μπορείς να έχει πάντα άποψη για την κατάσταση των περιφερειακών του αυτοκινήτου, αφού ένα φθαρμένο ή χαλασμένο εξάρτημα θα μπορούσε να αποβεί επιζήμιο για την απόδοση του αυτοκινήτου και, ακόμη χειρότερα, για την ασφάλεια του εαυτού σου και των άλλων χρηστών του δρόμου.

Ανεβάζει κατά πολύ την μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου!

Ένα σωστό ιστορικό service είναι ικανό να σου προσφέρει αρκετά περισσότερα χρήματα όταν θα έρθει η ώρα να πουλήσεις σαν μεταχειρισμένο το αυτοκίνητο σου.  Ένα βιβλιαράκι service συμπληρωμένο από επίσημα συνεργεία μπορεί να αυξήσει την μεταπωλητική αξία έως και πάνω από 20%, αφού έχεις γραπτές αποδείξεις για τη σωστή συντήρηση που έχεις κάνει στο όχημα που πουλάς.

Μπορεί να τσεκάρεις καλύτερα τα περιφερειακά συστήματα, όπως τα ελαστικά.

Αν κι ήδη αναφέραμε ότι μέσω του service μπορείς να ελέγχεις καλύτερα τα περιφερειακά εξαρτήματα, τώρα θα επικεντρωθούμε στα ελαστικά όπου από πολλούς οδηγούς αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα λόγω άγνοιας. Με τις έρευνες να δείχνουν ότι σχεδόν τα 50% των ιδιόκτητων οχημάτων κυκλοφορεί με φθαρμένα ή παλιά ελαστικά είναι σημαντικό για την ασφάλεια σου να ξέρεις πότε έχει έρθει η ώρα της αλλαγής και αυτό σίγουρα είναι κάτι που θα μάθεις από τον τεχνικό έλεγχο που γίνεται κατά τη διάρκεια του service.

LINGLONG STOXOS TOP 5
test center