Η Audi έδειξε το ανανεωμένο e-tron S Sportback
12 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Audi έδειξε το ανανεωμένο e-tron S Sportback

4.349 Επισκέψεις στο άρθρο (10/3/2022)

Εικόνες του ανανεωμένου e-tron S Sportback έδωσε στη δημοσιότητα η Audi, ενώ το μοντέλο συνεχίζει να πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης πριν παρουσιαστεί επίσημα.

Δοκιμών συνέχεια στη Σουηδία

Στη βόρεια Σουηδία βρίσκεται τούτο το διάστημα το ανανεωμένο Audi e-tron S Sportback το οποίο προετοιμάζεται να πάρει τη «σκυτάλη» από το υπάρχον και να συνεχίσει φρεσκαρισμένο την πορεία του στην αγορά των ηλεκτρικών SUV. Όπως αναφέρει η γερμανική εταιρεία το επερχόμενο μοντέλο συνεχίζει τις δοκιμές του σε μία περιοχή σχεδόν 9.000 στρεμμάτων, όπου περιλαμβάνει περίπου 83 χιλιόμετρα από διάφορους δρόμους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μικρές στιλιστικές αλλαγές

Όπως μαρτυρούν οι εικόνες που δημοσίευσε η Audi, οι περισσότερες αλλαγές στο εξωτερικό του e-tron έχουν πραγματοποιηθεί στα δύο άκρα, όπου υπάρχει τοποθετημένο το καμουφλάζ. Αν και δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα σε πρώτη φάση οι αλλαγές δε φαίνεται να είναι εκτενείς. Παράλληλα η γερμανική μάρκα δημοσιεύει και μία εικόνα από το εσωτερικό, η οποία αν και δεν έχει την κατάλληλη γωνία για να έχουμε πλήρη οπτική, υπογραμμίζει πως και στην καμπίνα αν έχουν υπάρξει στιλιστικές αλλαγές αυτές θα είναι πολύ μικρές. Να σημειωθεί πως εκτός από τις εικόνες του δοκιμαστικού e-tron S Sportback η Audi στη συλλογή φωτογραφιών περιλαμβάνει μερικές εικόνες και του τρέχοντος e-tron S Sportback να ακολουθεί και αυτό τις ίδιες διαδρομές.

Ίσως προστεθεί και το Q8 στην ονομασία του

Τέλος, άξιο αναφορά είναι πως το ανανεωμένο e-tron κατά την παρουσίασή του δεν αποκλείεται να φέρει διαφορετικό όνομα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού είναι πιθανό η Audi να του προσθέσει στην ονομασία του και το «Q8», προσφέροντας έτσι μεγαλύτερη συμμετρία στην υπόλοιπη γκάμα, αφού υπάρχει ήδη το Q4 e-tron, ενώ ακολουθεί και το Q6 e-tron.

«Παιχνίδια» στο χιόνι!
-Εικόνες του ανανεωμένου e-tron S Sportback κατά τη διάρκεια των δοκιμών έδωσε στη δημοσιότητα η Audi.
-Μικρές οι στιλιστικές αλλαγές.
-Ίσως διαφοροποιηθεί η ονομασία του.
Δε φαίνεται να περνούν άσχημα στη δουλειά τους οι μηχανικοί της Audi!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

home pro
VW CRAFTER LEASEPRO