Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Έρχεται το 2026 η πρώτη ηλεκτρική Ferrari

1.585 Επισκέψεις στο άρθρο (17/7/2024)
Έρχεται το 2026 η πρώτη ηλεκτρική Ferrari
3 Φωτογραφίες »

- Ντεμπούτο μέσα στο 2026 για το πρώτο ηλεκτρικό της Ferrari
- Κάνει δοκιμές φορώντας τις λαμαρίνες της Maserati Levante
- Σχεδιάστηκε τόσο για τους φίλους της Ferrari όσο και για νέους πελάτες
- Ανεπιβεβαίωτες οι φήμες για τιμή 458.000 ευρώ

Ντεμπούτο μέσα στο 2026 για το πρώτο ηλεκτρικό της Ferrari

Η Ferrari έχει αφιερώσει δεκάδες ώρες σε δοκιμές του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού της αυτοκινήτου, με τον πρόεδρο των Ιταλών, κ. Benedetto Vigna, να υπόσχεται ότι το αυτοκίνητο θα είναι ιδιαίτερα δυναμικό και διασκεδαστικό στην οδήγηση. Η ιταλική φίρμα έχει παραλείψει να δώσει στην δημοσιότητα λεπτομέρειες σχετικά με την μορφή του αυτοκινήτου, με τον Vigna να επιβεβαιώνει ότι θα παρουσιαστεί μέσα στο επόμενο έτος, πριν και το ντεμπούτο του στην αγορά το 2026. Η Ferrari σχεδιάζει να βάλει σε παραγωγή το ηλεκτρικό εντός του Μαρανέλο, αμέσως μετά την Purosangue και την SF90.

Κάνει δοκιμές φορώντας τις λαμαρίνες της Maserati Levante

Πρόσφατες φωτογραφίες φαίνεται να απεικονίζουν την Ferrari να χρησιμοποίει την Maserati Levante για τις δοκιμές της. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία από το Μαρανέλο προβαίνει σε μια τέτοια κίνηση, καθώς το ίδιο είχε πράξει πριν κυκλοφορήσει την Purosangue.


O Vigna με δηλώσεις του απέρριψε τις μπαταρίες λιθίου ως επιλογή για το ηλεκτρικό της Ferrari
3 Φωτογραφίες »

O Vigna με δηλώσεις του απέρριψε τις μπαταρίες λιθίου ως επιλογή για το ηλεκτρικό της Ferrari

Σχεδιάστηκε τόσο για τους φίλους της Ferrari όσο και για νέους πελάτες

Με δηλώσεις του, ο Vigna απορρίπτει τις μπαταρίες λιθίου ως επιλογή για το επερχόμενο ηλεκτρικό αυτοκίνητο αλλά θέλει να του δώσει άριστη κατανομή βάρους, όπως πράττει και με τους κινητήρες εσωτερικής καύσης στα συμβατικά της μοντέλα. Ο Vigna υποσχέθηκε πως το αυτοκίνητο αυτό θα απευθύνεται τόσο στους φανατικούς της Ferrari, όσο και σε νέους εν δυνάμει πελάτες.

Ανεπιβεβαίωτες οι φήμες για τιμή 458.000 ευρώ

Πληροφορίες του ειδησεογραφικού πρακτορείου Reuters θέλουν την αρχική τιμή του ηλεκτρικού να ξεκινάει από  τις 458.000 ευρώ και ένα νέο μοντέλο να είναι ήδη σε φάση σχεδιασμού. Ο Vigna απέφυγε να επιβεβαιώσει ή να απορρίψει αυτές τις φήμες. Τόνισε μάλιστα πως η τιμή ενός αυτοκινήτου ορίζεται περίπου έναν μήνα πριν την παρουσίασή του.
«Δεν υπάρχει ένα μοτίβο. Οι άνθρωποι αγοράζουν μια Ferrari γιατί όταν αγοράζουν μια Ferrari, διασκεδάζουν πολύ. Δεν αγοράζουν μια Ferrari αποκλειστικά για έναν λόγο. Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων. Όταν αποφασίζουμε να δημιουργήσουμε ηλεκτρικά αυτοκίνητα, τα κατασκευάζουμε με τον σωστό τρόπο» προσέθεσε.

FORD
OPEL