Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Ford ετοιμάζει κάτι νέο και ηλεκτρικό

Η Ford ετοιμάζει κάτι νέο και ηλεκτρικό

2.053 Επισκέψεις στο άρθρο (10/6/2022)

Κάτι νέο και ηλεκτρικό ετοιμάζει η Ford Ευρώπης η αποκάλυψη του οποίου δε θα καθυστερήσει να συμβεί!

Δημοσίευσε teaser βίντεο

Μυστηριώδες teaser βίντεο δημοσίευσε στο Twitter η Ford, το οποίο μάλιστα στη συνέχεια έγινε retweet από τη Ford Performance. Το βίντεο είναι σύντομο, χωρίς να αποκαλύπτει πολλά στοιχεία, ωστόσο φαίνεται η σιλουέτα ενός μοντέλου και στη συνέχεια μία λεπτή LED μπάρα που πιθανότατα εκτείνεται σε όλο το εμπρόσθιο μέρος του μοντέλου. Το βίντεο δείχνει επίσης ένα λευκό κράνος με την επωνυμία Ford Performance, που φέρει και το λογότυπο «PRO» από κάτω, κάνοντας έτσι σαφή αναφορά στους πελάτες επαγγελματικών οχημάτων. Η επωνυμία Ford Pro επανεμφανίζεται επίσης και στο τέλος του βίντεο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σε διαδικασία πλήρη εξηλεκτρισμού η Ford

Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν η Ford πιέζει προς τον εξηλεκτρισμό της συνολικής της γκάμας της στην Ευρώπη και την επέκταση των επαγγελματικών της οχημάτων. Τον περασμένο μήνα, η Ford Ευρώπης υποστήριξε την απαγόρευση πώλησης οχημάτων με κινητήρες εσωτερικής καύσης έως το 2035. Μέρος του σχεδίου της εταιρείας είναι να κυκλοφορήσει πέντε πλήρως ηλεκτρικά επαγγελματικά οχήματα έως το 2024.

Πρεμιέρα στις 23 Ιουνίου

Άλλες πληροφορίες δεν υπάρχουν προς το παρών, ωστόσο είναι γεγονός πως δε θα περιμένουμε πολύ. Η Ford ανέφερε πως το νέο μυστηριώδες μοντέλο θα κάνει την εμφάνισή του στο φετινό Goodwood Festival of Speed και συγκεκριμένα στις 23 Ιουνίου του 2022.   

Δείτε το σχετικό teaser βίντεο

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
Autotriti.gr