Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 φωτογραφίες »

Η GR Supra του οίκου AC Schnitzer (+vids)

1.818 Επισκέψεις στο άρθρο (18/3/2020)

Η νέα Supra έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον βελτιωτικών οίκων που μέχρι πρότινος είχαν ως πρώτη και ίσως μόνη τους επιλογή τα γερμανικά αυτοκίνητα.


Ο οίκος AC Schnitzer αποκάλυψε το πρώτο βελτιωτικό πακέτο για μοντέλο της Toyota στην ιστορία του για χάρη της νέας GR Supra τον προηγούμενο Νοέμβριο αλλά τώρα αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα νέο video για να δείξει στο κοινό το τελικό αποτέλεσμα που μόνο αδιάφορο δεν είναι.

Ξεκινώντας από τον 6κύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο 3,0 λίτρων κινητήρα της BMW, οι άνθρωποι της Schnitzer ανέβασαν την ισχύ από τα 340 άλογα και τα 500 Nm ροπής στα 400 άλογα και τα 600 Nm ροπής, χωρίς ωστόσο οι αριθμοί αυτοί να συνοδεύονται από αυτούς των προδιαγραφών απόδοσης.
 
Από κει και πέρα η Schnitzer ασχολήθηκε και με την εμφάνιση του αυτοκινήτου προσφέροντας μεταξύ άλλων δύο στρογγυλές απολήξεις εξάτμισης, αλλά και νέες ζάντες 20 ιντσών ή 21 ιντσών. Στο εμπρόσθιο μέρος τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα μπροστινό splitter, ενώ πηγαίνοντας πάλι πίσω να αναφέρουμε την ύπαρξη αεροτομής από ίνες άνθρακα.
 
Στο εσωτερικό έχει προστεθεί φινίρισμα από αλουμίνιο, ενώ τέλος να αναφερθεί πως η γερμανική βελτιωτική εταιρεία εξόπλισε το μοντέλο με μια ανάρτηση RS με πολλαπλές ρυθμίσεις. Ως αποτέλεσμα της τελευταίας βελτίωσης έχουμε τη μείωση της απόστασης του μοντέλου από το έδαφος κατά 25 χιλιοστά.   
 

Mercedes
VW