Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Hyundai: «Δεν σταματάμε την ανάπτυξη κινητήρων εσωτερικής καύσης»

Hyundai: «Δεν σταματάμε την ανάπτυξη κινητήρων εσωτερικής καύσης»

2.896 Επισκέψεις στο άρθρο (4/1/2022)

Στην διάψευση των ΜΜΕ της Νοτίου Κορέας ότι σταμάτησε την εξέλιξη των κινητήρων εσωτερικής καύσης προχώρησε ο Όμιλος Hyundai.

Διέψευσε τα ΜΜΕ της Ν. Κορέας η Hyundai

Κατά τη διάρκεια των γιορτινών ημερών για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά μία από τις ειδήσεις που κυριάρχησε προήλθε από τη Νότιο Κορέα και αφορούσε τη Hyundai. Συγκεκριμένα δύο νοτιοκορεάτικες εφημερίδες, οι «Business Korea» και «The Korea Economic Daily» ανέφεραν πως ο Όμιλος Hyundai προχώρησε σε αναδιοργάνωση των κεντρικών γραφείων Έρευνας και Ανάπτυξης στην  πόλη Namyang και μεταξύ των αλλαγών περιλαμβάνεται το κλείσιμο του κέντρου ανάπτυξης κινητήρων. Μάλιστα υπογράμμισαν πως αυτή η κίνηση σηματοδοτεί το τέλος των νέων κινητήρων εσωτερικής καύσης για οχήματα παραγωγής, καθώς η εταιρεία θα επικεντρωθεί στην ηλεκτροκίνηση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

«Δεν σταματάμε την ανάπτυξη κινητήρων εσωτερικής καύσης»

Σήμερα, ο Όμιλος Hyundai μέσω e-mail που εστάλη στην ιστοσελίδα Motor1.com, διέψευσε τα σενάρια αυτά. Συγκεκριμένα ο Ανώτερος Διευθυντής του Ομίλου της Hyundai Motor America, Michael Stewart, αναφερόμενος στο θέμα ξεκαθάρισε ότι: «Ο Όμιλος Hyundai μπορεί να επιβεβαιώσει ότι δεν σταματά την ανάπτυξη των κινητήρων εσωτερικής καύσης, μετά τις πρόσφατες εικασίες από διάφορα Μέσα ενημέρωσης. Ο Όμιλος είναι αφοσιωμένος στην παροχή ενός ισχυρού χαρτοφυλακίου κινητήρων σε παγκόσμιους πελάτες, το οποίο περιλαμβάνει έναν συνδυασμό κινητήρων υψηλής απόδοσης και ηλεκτρικών κινητήρων μηδενικών εκπομπών ρύπων».

Ετοιμάζεται και η τεχνολογία κυψελών καυσίμου νέας γενιάς

Θυμίζουμε πως πρόσφατα υπήρξε και νέα διάψευση από την πλευρά της Hyundai, σε ότι αφορά μία ακόμα φήμη που είχε γραφτεί από την καθημερινή νοτιοκορεάτικη εφημερίδα «The Chosun Ilbo», η οποία ισχυρίστηκε ότι η Hyundai είχε σταματήσει την ανάπτυξη της τεχνολογίας κυψελών καυσίμου επόμενης γενιάς. Μάλιστα τότε η εταιρεία πέραν την άρνησης του δημοσιεύματος ξεκαθάρισε ότι το πλάνο της για την ανάπτυξη κυψελών καυσίμου επόμενης γενιάς και την ηλεκτροδότηση του στόλου Genesis παραμένει άθικτο. Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
Skoda