Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Lexus έδειξε τον ηλεκτρικό διάδοχο της LFA
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Lexus έδειξε τον ηλεκτρικό διάδοχο της LFA

1.952 Επισκέψεις στο άρθρο (15/2/2022)

Εικόνες από το νέο της ηλεκτρικό πρωτότυπο που θα αποτελέσει το διάδοχο της LFA παρουσίασε η Lexus!

Ο διάδοχος της Lexus LFA

Τον περασμένο Δεκέμβριο, η Toyota και η Lexus παρουσίασαν μια μεγάλη γκάμα ηλεκτρικών αυτοκινήτων που είχαν σχεδιάσει για το μέλλον, συμπεριλαμβανομένου ενός αμιγώς ηλεκτρικού σπορ αυτοκινήτου που θα είναι ο πνευματικός διάδοχος της Lexus LFA. Τώρα, η premium ιαπωνική μάρκα δείχνει ξανά το αυτοκίνητο με νέες φωτογραφίες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

0-100 χλμ./ώρα σε 2 δευτερόλεπτα

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η μάρκα, το μοντέλο «συμβολίζει το μέλλον της Lexus» και όταν θα έρθει στην παραγωγή θα είναι σε θέση να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε δύο δευτερόλεπτα. Παράλληλα θα συνδυάζει τις καλές επιδόσεις με την μεγάλη αυτονομίας που θα ανέρχεται στα 700 χιλιόμετρα, χάρη στην πιθανή χρήση μπαταριών στερεάς κατάστασης.

Εντυπωσιακός σχεδιασμός

Το εν λόγω αυτοκίνητο είναι μέρος μίας ολόκληρης γκάμας μοντέλων που η Lexus σχεδιάζει να λανσάρει έως το 2030 προχωρώντας προς το δρόμο του εξ ηλεκτρισμού της. Μάλιστα σε παρελθοντικό χρόνο η εταιρεία είχε πει πως το ηλεκτρικό σπορ μοντέλο θα κληρονομήσει όλα τα οδηγικά χαρακτηριστικά της LFA. Το ηλεκτρικό σπορ πρωτότυπο, που δεν έχει λάβει προς ώρας κάποια συγκεκριμένη ονομασία, διαθέτει ένα καλοσχηματισμένο αεροδυναμικό αμάξωμα με μικρή απόσταση από το έδαφος, κρυφές χειρολαβές για τις πόρτες και ένα εντυπωσιακό πίσω μέρος με LED φωτιστικά σώματα.  

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO