Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Mercedes «The Flip» είναι μια AMG GT με λίγο από G-Class
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Mercedes «The Flip» είναι μια AMG GT με λίγο από G-Class

2.292 Επισκέψεις στο άρθρο (6/5/2022)

Η συνεργασία της Mercedes-AMG με τον Αμερικανό ράπερ will.i.am γέννησαν ένα νέο ιδιαίτερο πρωτότυπο το οποίο συνδυάζει στοιχεία από AMG GT και G-Class!

Συνεργασία της Mercedes και του ράπερ will.i.am

Ένα νέο μοναδικό πρωτότυπο ήρθε και κλέβει την παράσταση. Έχοντας την ονομασία «The Flip», το μοναδικό concept που πρόκειται να παρουσιαστεί επίσημα στο Grand Prix του Μαϊάμι, είναι ο τελευταίος καρπός μιας συνεργασίας μεταξύ της Mercedes και του διάσημου ράπερ will.i.am.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με σώμα από AMG GT και πρόσωπο από G-Class

Το νέο μοντέλο βασίζεται στην 4θυρη κουπέ Mercedes AMG GT, αν και αυτό δεν είναι άμεσα εμφανές, καθώς θα πρέπει κάποιος να κοιτάξει αρχικά στο πίσω μέρος. Οι τέσσερις πόρτες του GT έχουν αντικατασταθεί από δύο πόρτες, ωστόσο ανοίγουν προς τα πίσω και όχι με τη φορά που έχουμε συνηθίσει. Ωστόσο το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι το τετραγωνισμένο εμπρόσθιο μέρος, το οποίο προέρχεται από την G-Class, ωστόσο έχει διαφοροποιηθεί σε διαστάσεις για να ταιριάξει με τις αναλογίες του συγκεκριμένου μοντέλου.

Καμία αναφορά στον κινητήρα

Σε ότι αφορά τον κινητήρα δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα πληροφορίες, ωστόσο μιλώντας για το κινητήριο σύνολο ο will.i.am είπε πως «Δεν άγγιξα τον κινητήρα, γιατί η AMG κατασκευάζει πραγματικά τους καλύτερους κινητήρες».

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
Autotriti.gr