Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

H φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα και ένα σχετικό teaser βίντεο που μας δείχνει το ήχο της… απόλυτης ησυχίας.

Η Mercedes λέει αντίο στο θόρυβο (+vid)

2.863 Επισκέψεις στο άρθρο (1/6/2018)

Το ενδιαφέρον της Mercedes για τα ηλεκτρικά οχήματα είναι γνωστό, με τη μάρκα να εργάζεται πυρετωδώς πάνω στα νέα της «πράσινα» μοντέλα που θα φέρουν το λογότυπο EQ. Μάλιστα η φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα και ένα σχετικό teaser βίντεο που μας δείχνει το ήχο της… απόλυτης ησυχίας.

Ως γνωστό το ηλεκτρικά μοντέλα εκτός από τους μηδενικούς ρύπους που εκπέμπουν είναι γνωστά και για την απόλυτη ησυχία που κάνουν κατά την ώρα της κίνησής τους, κάτι για το οποίο φρόντισε να μας ενημερώσει η Mercedes μέσω ενός χιουμοριστικού βίντεο, στο οποίο πρωταγωνιστεί το Concept EQ.
 
Όπως μπορείτε να δείτε ενώ αρχικά το γερμανικό πρωτότυπο ξεκινά να κινείται ακούγεται ο γνωστός ήχος που βγάζουν τα περισσότερα οχήματα με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Ωστόσο λίγα δευτερόλεπτα μετά το αυτοκίνητο σταματά και αφού ο οδηγός κατεβάζει τον γνωστό beatboxer, Daniel Jovanov, αποδεικνύεται πως το μοντέλο είναι εντελώς ήσυχο και όλους ο ήχος προέρχονταν από στις φωνητικές ικανότητες του Daniel Jovanov.
Προτού δείτε το πολύ έξυπνο βίντεο που ετοίμασε η Mercedes, να πούμε πως από τη μία μέσω των ηλεκτρικών αυτοκινήτων σίγουρα θα μειωθεί κατά πολύ η ηχορύπανση, ωστόσο οι πεζοί αλλά και οι οδηγοί θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί, καθώς κατά την κίνηση τους στο δρόμο δεν μπορούν να αντιληφθούν την ύπαρξη του αυτοκινήτου μέσω της ακοής και για αυτό το λόγο ίσως η εταιρείες χρειαστούν να προσαρμόσουν κάποιους τεχνητούς ήχους. Όχι όμως με αυτό τον τρόπο που θα δείτε στο βίντεο.
 

ford
LEASING PICK UPS