Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Nio αποκάλυψε τα νέα EC7 και ES8
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Nio αποκάλυψε τα νέα EC7 και ES8

2.529 Επισκέψεις στο άρθρο (3/1/2023)

Το νέο coupe crossover EC7 παρουσίασε η Nio, μαζί με το καινούργιο ES8. Αμφότερα είναι ηλεκτρικά και θα προσφερθούν ως τετρακίνητα, δηλαδή με δύο ηλεκτρικά μοτέρ, ένα σε κάθε άξονα.

Νέο ντουέτο της Nio

Η Nio είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες αυτοκινητοβιομηχανίες της Κίνας και η εταιρεία το επιβεβαίωσε αυτό παρουσιάζοντας το νέο EC7 καθώς και το ολοκαίνουργιο ES8. Και τα δύο μοντέλα βασίζονται στην πλατφόρμα δεύτερης γενιάς της εταιρείας, όντας αμφότερα ηλεκτρικά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Εξαιρετικά αεροδυναμικός σχεδιασμός

Το EC7 χαρακτηρίζεται από συντελεστή οπισθέλκουσας τόσο χαμηλό όσο 0,23 Cd. Μάλιστα η μάρκα λέει ότι αυτό δίνει στο μοντέλο τον χαμηλότερο συντελεστή οπισθέλκουσας από οποιοδήποτε crossover στον κόσμο, κάτι στο οποίο συμβάλει και ο σχεδιασμός με την κεκλιμένη οροφή, αλλά και η ενεργή πίσω αεροτομή. Όσον αφορά το μέγεθος, το crossover έχει μήκος 4.968 χιλιοστά, πλάτος 1.974 χλστ. και ύψος 1.714 χλστ., ενώ το μεταξόνιο μετράται στα 2.960 χλστ.

Σύγχρονη καμπίνα με ανέσεις

Προχωρώντας στην καμπίνα, η βασική έκδοση είναι εξοπλισμένη με ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,2 ιντσών και σύστημα ψυχαγωγίας 12,8 ιντσών. Τα μπροστινά καθίσματα είναι καλυμμένα από διάτρητο συνθετικό δέρμα και έχουν λειτουργίες θέρμανσης, εξαερισμού και μασάζ. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα τριζωνικό σύστημα κλιματισμού και ηχοσύστημα 23 ηχείων με τεχνολογία Dolby Atmos. Οι επιβάτες των πίσω καθισμάτων έχουν στη διάθεσή τους οθόνη 6,6 ιντσών και θερμαινόμενα καθίσματα με ηλεκτρική ανάκλιση.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
TI YOKOHAMA AGORAZO