Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Η Nissan κάνει δωρεάν «ιδιαίτερα» στους νέους ιδιοκτήτες των μοντέλων της!

 Σχολιάστε 
2.777 Επισκέψεις στο άρθρο (4/7/2024)
Η Nissan κάνει δωρεάν «ιδιαίτερα» στους νέους ιδιοκτήτες των μοντέλων της!
2 Φωτογραφίες »

- Τους εξηγεί πως να χρησιμοποιούν τις τεχνολογίες του αυτοκινήτου τους.
- Η επίσκεψη του τεχνικού γίνεται όπου επιθυμεί ο ιδιοκτήτης.
- Το πρόγραμμα «Second Delivery» προσφέρεται δωρεάν!
- Σε πρώτη φάση αφορά το Ariya, ακολουθούν X-Trail και LEAF.

Ο ιδιοκτήτης μαθαίνει τα πάντα για τις τεχνολογίες του αυτοκινήτου του

Τα αυτοκίνητα εξοπλίζονται με ολοένα και περισσότερες τεχνολογίες, κάτι που είναι λογικό πολλές φορές να μπερδεύει τους νέους ιδιοκτήτες, οι οποίοι δεν γνωρίζουν πως να τις χρησιμοποιούσουν ή πως να κάνουν τις ρυθμίσεις που επιθυμούν. Θέλοντας λοιπόν να βάλει τέλος σε αυτό, η Nissan εγκαινιάζει ένα νέο πρόγραμμα που ονομάζεται «Second Delivery», το οποίο μάλιστα προσφέρεται δωρεάν!

Η επίσκεψη γίνεται όπου επιθυμεί ο ιδιοκτήτης

Το πρόγραμμα «Second Delivery» πρόκειται επί της ουσίας για μία προγραμματισμένη επίσκεψη ενός τεχνικού, σε όσους έχουν αγοράσει ένα νέο Nissan Ariya. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο τεχνικός της εταιρείας τους βοηθάει να μάθουν τι ακριβώς μπορεί να κάνει το αυτοκίνητό τους. Η επίσκεψη αυτή προγραμματίζεται έως δύο εβδομάδες μετά την παράδοση του αυτοκινήτου και μπορεί να γίνει σε όποιο μέρος επιθυμεί ο ιδιοκτήτης, χωρίς έτσι να χρειάζεται να μεταβεί στην αντιπροσωπεία που παρέλαβε το νέο του αυτοκίνητο. Ο ειδικός θα εξηγήσει βήμα-βήμα όλα τα νέα συστήματα που έχει το αμάξι του και θα απαντήσει φυσικά σε όποιες απορίες υπάρχουν.

Ο ιδιοκτήτης ενημερώνεται αναλυτικά ενώ έχει εγκλιματιστεί στο νέο του ΙΧ

Παρόμοια διαδικασία γίνεται και κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου από τον πωλητή, αλλά με το πρόγραμμα «Second Delivery», αφενός δίνεται λίγος χρόνος στον ιδιοκτήτη να εγκλιματιστεί στο νέο του αυτοκίνητο, αφετέρου λαμβάνει μία πιο αναλυτική παρουσίαση των συστημάτων και των δυνατοτήτων τους. ¶λλωστε, όπως συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις κατά την ημέρα παραλαβής του αυτοκινήτου, ο ιδιοκτήτης μπορεί να χάσει πολλές από τις λεπτομέρειες που θα του αναλυθούν, λόγω του ενθουσιασμού που υπάρχει ή εξαιτίας της υπερβολικής πληροφόρησης που θα λάβει μέσα σε διάστημα λίγων λεπτών.

Σε πρώτη φάση αφορά το Ariya

Το πρόγραμμα «Second Delivery» εφαρμόζεται επί του παρόντος στις ΗΠΑ και όπως προαναφέραμε αφορά μόνο στο Nissan Ariya. Ωστόσο, μέσα στο 2024 άμεσα αναμένεται να επεκταθεί στο X-Trail και το LEAF.

Ford
moto