ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
H Οδική Ασφάλεια δεν πρέπει να χάσει το σπίτι της! Βάζουμε πλάτη;

H Οδική Ασφάλεια δεν πρέπει να χάσει το σπίτι της! Βάζουμε πλάτη;

1.838 Επισκέψεις στο άρθρο (12/5/2023)

Το έργο πρέπει να συνεχιστεί. Το «ΙΟΑΣ Πάνος Μυλωνάς» ζητάει την συμμετοχή όλων μας σε 1 δράση που όπως και το ζήτημα της ασφάλειας στους δρόμους ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ! Στόχος η συγκέντρωση λίγων χρημάτων από τους πολλούς. Αρκούν ¤20.000 για να μπορέσει να διατηρήσει το κέντρο δράσεων του! Θα βάλουμε λίγο πλάτη, όλοι;

Σε κίνδυνο το έργο του ΙΟΑΣ

Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την Οδική Ασφάλεια! To Αutotriti (εκ των ιδρυτικών μελών του Ινστιτούτου) στηρίζει το έργο του  Ινστιτούτου και της αεικίνητης Προέδρου του, Κας Βασιλικής Δανέλλη Μυλωνά!

Το Ι.Ο.ΑΣ. από την ίδρυσή του (το 2005) αποτελεί έναν παγκοσμίως αναγνωρισμένο και πιστοποιημένο Οργανισμό, τον μοναδικό στην Ελλάδα που προσφέρει αδιάλειπτα μέχρι σήμερα υψηλής ποιότητας εκπαιδεύσεις και δράσεις για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση μαθητών και πολιτών στην Οδική Ασφάλεια!

Προσωπικό και χιλιάδες εθελοντές, παθιασμένοι με την οδική ασφάλεια, επιθυμούν να συνεχίσουν να προσφέρουν το πολύτιμο έργο τους για πολλά χρόνια ακόμη!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνέχεια του άρθρου >>>
FORD
NEXEN NFERA PRIMUS