Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η Polestar φέρνει στο Goodwood το νέο Concept BST

2.005 Επισκέψεις στο άρθρο (11/7/2024)
Η Polestar φέρνει στο Goodwood το νέο Concept BST
4 Φωτογραφίες »

- Θα προλογίζει το νέο της ηλεκτρικό sportscar
- Πάνω από 1.000 άλογα υπολογίζεται η ισχύς του
- Έρχεται το 2026 το Polestar 6

Θα προλογίζει το νέο της ηλεκτρικό sportscar

H Polestar έρχεται στο φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood φουριόζα. Πέρα από το αναβαθμισμένο sedan 2 και τα crossover 3 και 4, η εταιρεία θα εκθέσει στο κοινό του Goodwood και το Concept BST, ένα πρωτότυπο που θέλει να δείξει πως θα μοιάζει το επόμενης γενιάς sportscar της Polestar. O σχεδιασμός του BST μοιάζει με αυτόν του πρωτότυπου Ο2 που παρουσιάστηκε το 2022, το οποίο μάλλον θα μετουσιωθεί σε μια cabrio έκδοση του Polestar 6.

Πάνω από 1.000 άλογα υπολογίζεται η ισχύς του

Δεν έχουν διαρρεύσει εκτός των ενδότερων της εταιρείας πληροφορίες για τις επιδόσεις του BST αλλά οι φήμες λένε ότι θα είναι ιδιαίτερα γρήγορο. Το Polestar 6, ως αντιπαραβολή, θα διαθέτει 896 άλογα και θα μπορεί να κάνει το 0-96 χλμ./ώρα σε 3,2 δευτερόλεπτα. Το BST θα μπορούσε να διαθέτει έως και 1.013 άλογα και να επιταχύνει από 0 έως 96 χλμ./ώρα σε λιγότερο από τρία δευτερόλεπτα.


Το Polestar BST θα διαθέτει επιθετικό στυλ, ρόδες 22 ιντσών και μεγάλη αεροτομή
4 Φωτογραφίες »

Το Polestar BST θα διαθέτει επιθετικό στυλ, ρόδες 22 ιντσών και μεγάλη αεροτομή

Έρχεται το 2026 το Polestar 6

Το Polestar 6 αναμένεται στους δρόμους κάποια στιγμή μέσα στο 2026 βασιζόμενο στο πάτωμα Polestar Performance Architecture (PPA), θέλοντας να τεθεί αντιμέτωπο με την Porsche Taycan. Το Polestar 6 θα διατεθεί σε περιορισμένο αριθμό 500 αυτοκινήτων, με τον CEO της Polestar, κ. Thomas Ingelath να υπόσχεται πως όσο υπάρχει ζήτηση θα υπάρχει παραγωγή.

Mercedes
OPEL