Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η Toyota αναβάθμισε το GR86 και αποκάλυψε τη νέα έκδοση Ridge Green

 Σχολιάστε 
5.011 Επισκέψεις στο άρθρο (12/7/2024)
Η Toyota αναβάθμισε το GR86 και αποκάλυψε τη νέα έκδοση Ridge Green
7 Φωτογραφίες »

- Βελτίωσε το GR86 η Toyota.
- Αλλαγές σε αμορτισέρ, τιμόνι και όχι μόνο.
- Πρεμιέρα για το νέο GR86 Ridge Green Limited των 200 μοντέλων.
- Το GR86 Ridge Green Limited θα πωληθεί μέσω... κλήρωσης!

Βελτίωσε το GR86 η Toyota

Στην αναβάθμιση του GR86 προχώρησε η Toyota, ενώ παράλληλα η μάρκα αποκάλυψε και την νέα, περιορισμένη σε παραγωγή έκδοση Ridge Green Limited με χάλκινους τροχούς. Τόσο οι αναβαθμίσεις όσο και η ειδική έκδοση αφορούν την αγορά της Ιαπωνίας, χωρίς ωστόσο η μάρκα να ξεκαθαρίζει εάν πρόκειται να ισχύσουν και σε άλλες αγορές του κόσμου. Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν ενδιαφέροντα πράγματα να δούμε.

Αλλαγές σε αμορτισέρ, τιμόνι και όχι μόνο

Οι μηχανικοί της Toyota, έχουν τροποποιήσει τα αμορτισέρ και το ηλεκτρικό τιμόνι, ενώ όσα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, η ροπή προσφέρεται με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρει καλύτερο ξεπέταγμα στις εκκινήσεις. Επιπλέον, το πεντάλ γκαζιού παρέχει πιο άμεση απόκριση. Για το GR86 με αυτόματο κιβώτιο, η Toyota αναφέρει πως το εύρος ανοχής στροφών του κινητήρα κατά το κατέβασμα των σχέσεων έχει διευρυνθεί για να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ροπή. Από κει και πέρα, το GR86 έλαβε νέα φώτα ημέρας και σύστημα προειδοποίησης πίεσης ελαστικών.

Πρεμιέρα για το GR86 Ridge Green Limited

Μαζί με τις ενημερώσεις του GR86 για την Ιαπωνία, η Toyota σύστησε στο κοινό και τη νέα ειδική έκδοση Ridge Green Limited, μοντέλο που θα παραχθεί σε μόλις 200 μονάδες. Πήρε το όνομά του από τη πράσινη βαφή του αμαξώματος και συνοδεύεται από χάλκινους τροχούς 18 ιντσών, φρένα Brembo και αμορτισέρ Sachs. Στο εσωτερικό, το GR86 Ridge Green Limited λαμβάνει αποκλειστική μαύρη ταπετσαρία με καφέ λεπτομέρειες.  

Αξίζει να σημειωθεί πως, επειδή η Toyota αναμένει ότι η ζήτηση θα ξεπεράσει την παραγωγή, αποφάσισε να πουλήσει το GR86 Ridge Green Limited μέσω κλήρωσης. Οι ενδιαφερόμενοι θα εκφράσουν την επιθυμία τους για την απόκτησή του μέχρι τις 28 Ιουλίου και όσοι κληρωθούν θα παραλάβουν το αυτοκίνητο κατά τον Οκτώβρη!

Από 20.300 ευρώ

Κλείνοντας, σε ότι αφορά το κόστος, το αναβαθμισμένο GR86 κοστίζει στην Ιαπωνία από 3.518.000 γιεν, δηλαδή περίπου 20.300 ευρώ. Το GR86 Ridge Green Limited κοστίζει από 3.897.000 γιεν, δηλαδή περίπου 22.500 ευρώ.

Peugeot - Toyota
OPEL