Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
2 φωτογραφίες »

Η φωτισμένη εικόνα.

Η αγωνιστική Porsche που δεν είδαμε ποτέ

1.831 Επισκέψεις στο άρθρο (10/11/2020)

Η Porsche τρέχει μία πολύ ενδιαφέρουσα καμπάνια με teaser εικόνες από μοντέλα που σχεδιάστηκαν αλλά δεν κατασκευάστηκαν ποτέ και σήμερα έχουμε το δεύτερο... επεισόδιο από τη μάρκα στο Zuffenhausen.


Μόλις χθες ήταν που γράφαμε για την πρώτη teaser εικόνα που δημοσίευσε στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Porsche και αφορούσε ένα μοντέλο που σχεδιάστηκε από τους Γερμανούς με έμπνευση από τις επιτυχίες της εταιρείας στους αγώνες της δεκαετίας του 1950, που όμως δεν κατάφερε ποτέ να φτάσει στη  γραμμή παραγωγής.  
 
Η Porsche συνέχισε στον ίδιο ρυθμό παρουσιάζοντας μία δεύτερη εικόνα, από άλλο μοντέλο που και αυτό διηγείται την ίδια ιστορία με το προαναφερόμενο. Δηλαδή σχεδιάστηκε αλλά ποτέ δεν μπήκε στη γραμμή παραγωγής. Όπως στην πρώτη εικόνα έτσι και τώρα η μάρκα δεν μπαίνει στον κόπο να δώσει πολλές λεπτομέρειες. Λέει μόνο ότι θα ήταν ένα αυτοκίνητο μόνο για πίστες για ιδιωτικές ομάδες, με βάση ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο που κέρδισε το Le Mans.
 
Κοιτώντας την εικόνα, την οποία και πάλι φωτίσαμε για να βγάλουμε περισσότερα συμπεράσματα, τα τεράστια πίσω φτερά μπορεί να εμπνέονται από αυτά της 935 γνωστής και ως Moby Dick, που κέρδισε το Le Mans το 1979. Ωστόσο, η Porsche έχει ήδη δημιουργήσει ένα σύγχρονο μοντέλο ως αφιέρωμα στην 935. Ίσως μια πιο εύλογη απάντηση σχετικά με την ταυτότητα του αυτοκινήτου να συνδέεται με την 911 GT1 που κέρδισε το Le Mans το 1998, αφού ταυτόχρονα το αυτοκίνητο της εικόνας δε έχει ομοιότητες με τις 956, 962C ή το WSC-95 που πέρασαν από τη σκέψη μας.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο το πρώτο αυτοκίνητο, όσο και αυτό εδώ φαίνεται να σχεδιασμένα πρόσφατα, αφού αμφότερα χρησιμοποιούν τη σύγχρονη σχεδιαστική γλώσσα της Porsche, διατηρώντας φυσικά τις ιδιαιτερότητές τους.
 
Το όλο πράγματα δεν τελειώνει εδώ αφού η Porsche λέει ότι υπάρχουν ακόμη πολλά μοντέλα καθώς η καμπάνια των teaser θα συνεχιστεί για 10 ημέρες!

Toyota
SEAT XENOIASTOI