Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Πολυτελή και εξελιγμένα θα είναι τα μοντέλα των κινεζικών εταιρειών.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πολυτελή και εξελιγμένα θα είναι τα μοντέλα των κινεζικών εταιρειών.

Η επάνοδος των Κινέζων

2.853 Επισκέψεις στο άρθρο (6/2/2017)

Οι Κινέζοι σχεδιάζουν πολυτελές μπάσιμο στην αγορά των ΗΠΑ με ηλεκτρικά και υβριδικά Hypercars, χωρίς να ενδιαφέρονται για υψηλή την τιμή.

Σύμφωνα με έναν ειδικό στην κινεζική αγορά αυτοκινήτου, όταν οι κινεζικές αυτοκινητοβιομηχανίες στραφούν στην αμερικάνικη αγορά, δεν θα βασιστούν σε φθηνά οχήματα, αλλά θα στραφούν στα υψηλά κλιμάκια της αγοράς.

Η τιμή θα μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.

Η τιμή θα μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ο πρόεδρος της συμβουλευτικής εταιρείας Dunne Automotive στο Χονγκ Κονγκ, Michael Dunne, υποστηρίζει πως οι κινεζικές αυτοκινητοβιομηχανίες, αναπτύσσουν προηγμένα, αυτό-οδηγούμενα και φιλικά στο περιβάλλον οχήματα, με στόχο να «ταράξουν» την αγορά των πολυτελών οχημάτων.

Διαβάστε περισσότερα νέα στο Auto Τρίτη

Σε συνέντευξη τύπου στο Detroit, ερωτώμενος για το αν στοχεύουν οι κινεζικές εταιρείες να διεισδύσουν στην αγορά με οχήματα των 10 χιλιάδων δολαρίων, αρνήθηκε κατηγορηματικά. Υποστήριξε πως στόχος τους είναι ηλεκτρικά οχήματα υψηλής ποιότητας.

«Έχουμε ήδη δει εταιρείες με κινεζική καταγωγή όπως η Faraday Future και η Lucid Motors να ετοιμάζονται για την αγορά των ΗΠΑ και δεν είναι οι μόνες. Η Wanxiang πρόσφατα αποκάλυψε το υβριδικό- ηλεκτρικό Revero και κινεζική εταιρεία χρηματοδότησε την NextEV και το ηλεκτρικό hypercar Nio EP9» υποστηρίζει.

Σύμφωνα με τον Dunne είναι ακόμα περισσότερες οι εταιρείες από την Κίνα που ενδιαφέρονται να προσφέρουν πολυτελή και εξελιγμένα οχήματα για την αμερικάνικη αγορά βάζοντας τον πήχη ψηλά, ανταγωνιζόμενες άμεσα τις εγχώριες εταιρείες σε ποιότητα και επιδόσεις και όχι σε τιμή. Αυτή η αλλαγή, σύμφωνα με τον ίδιο, θα έρθει σταδιακά.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
MB PRO AFTER SALES HROES KALOKAIRIOY