ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής X-Tomi ενθουσιάστηκε φαίνεται από την έλευση της νέας Mercedes AMG A35 και αποφάσισε από «θερμό» hatchback να την μετατρέψει σε «καυτό» Pick-Up.

Η νέα AMG A 35 έγινε Pick-Up!

2.437 Επισκέψεις στο άρθρο (27/9/2018)

Η νέα Mercedes AMG A35 εξοπλίστηκε με μια μικρή καρότσα περνώντας στην κατηγορία των μικρών Pick-Up, ύστερα από έμπνευση ενός σχεδιαστή. Φυσικά, όλα αυτά ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας.

Πολλά από τα σχέδια αυτοκινήτων που έχουμε δει από ανεξάρτητους σχεδιαστές θα μπορούσαν όντως να αποτελούν μοντέλα τα οποία οι εταιρείες να έβαζαν στην γραμμή παραγωγής. Ωστόσο υπάρχουν και αυτά που δεν έχουν καμία πιθανότητα να συμβούν, όπως για παράδειγμα αυτό που πρωταγωνιστεί στο θέμα.
 
Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής X-Tomi ενθουσιάστηκε φαίνεται από την έλευση της νέας Mercedes AMG A35 και αποφάσισε από «θερμό» hatchback να την μετατρέψει σε «καυτό» Pick-Up.
Όπως μπορούμε να δούμε ο σχεδιαστής έχει διατηρήσει αναλλοίωτο από τη μέση και μπροστά το νέο μοντέλο της γερμανικής φίρμας, ωστόσο στο πίσω έχει βάλει όλη του τη τέχνη προσφέροντας μια μικρή καρότσα. Παρόλο την αλλαγή κατηγορίας του αυτοκινήτου τα σπορ χαρακτηριστικά συνεχίζουν να το συνοδεύουν με αποκορύφωμα την αεροτομή που πλέον έχει εγκατασταθεί στο πίσω μέρος της καμπίνας.
 
Αν σε αυτό το Pick-Up προσθέσουμε και τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2.0 λίτρων, ο οποίος προσφέρει στην κανονική Mercedes-AMG A35, 306 ίππους από τις 5.800-6.000 σ.α.λ. και 400 Nm από τις 3.000-4.000 σ.α.λ, τότε δεν αποκλείεται να μιλάμε για ένα από τα πιο φινετσάτα και ισχυρά μοντέλα της κατηγορίας.
 
Βέβαια όλα αυτά στη σφαίρα της φαντασίας μιας και δεν υπάρχει κάποια πιθανότητα το αυτοκίνητο που βλέπουμε να κατασκευαστεί από τη Mercedes, εκτός και αν οι γερμανοί θέλουν να μας εκπλήξουν…. Εσάς πως σας φαίνεται;

Leasing
Autotriti.gr