Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Lamborghini Aventador

Lamborghini Aventador

Η «πληγωμένη» Aventador

2.552 Επισκέψεις στο άρθρο (3/1/2017)

Ο ιδιοκτήτης μιας Lamborghini Aventador, πάτησε το γκάζι παραπάνω από όσο μπορούσε να διαχειριστεί, με αποτέλεσμα να προκληθεί σύγκρουση με διερχόμενο αυτοκίνητο.

Το νέο έτος σίγουρα δεν ξεκίνησε καλά για τον ιδιοκτήτη μιας Lamborghini Aventador, ο οποίος θα χρειαστεί να ξοδέψει αρκετά χρήματα για να επισκευάσει το Supercar, ύστερα από το τρακάρισμα που συνέβη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στους δρόμους της Πολωνίας προκλήθηκε ατύχημα, καθώς σε μια διασταύρωση όπου κανείς μέχρι τώρα δε γνωρίζει τον υπαίτιο, συγκρούστηκε η Aventador με διερχόμενο αυτοκίνητο.
Ευτυχώς, κανείς από τους δυο οδηγούς δεν τραυματίστηκε, αλλά το ιταλικό Supercar θα πρέπει να λάβει μια εκτενή «περιποίηση» σε αρκετά σημεία του εμπρόσθιου τμήματος.
Δεδομένου ότι οι ζημιές περιορίζονται μόνο στις λαμαρίνες του αυτοκινήτου, ο θηριώδης V12 κινητήρας των 700 αλόγων δεν υπέστη κάποια ζημιά.
Το σίγουρο είναι πως ο οδηγός της Lamborghini από εδώ και στο εξής, θα το σκεφτεί καλά την επόμενη φορά που θα πατήσει το γκάζι περισσότερο από όσο πρέπει.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Autotriti.gr
5 PRAGMATA LINGLONG