Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η 500ή και τελευταία LaFerrari
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η 500ή και τελευταία LaFerrari

Η τελευταία LaFerrari (+pics)

3.577 Επισκέψεις στο άρθρο (30/11/2016)

Η 500ή και τελευταία LaFerrari που θα κατασκευαστεί ποτέ, βγαίνει σε δημοπρασία από τη Ferrari, με τα έσοδα να διατίθενται για την ανασυγκρότηση των πόλεων της Κεντρικής Ιταλίας που επλήγησαν από το σεισμό του καλοκαιριού.

Τα πολυτελή supercar της Ferrari με το όνομα LaFerrari έχουν ήδη αποκτήσει συλλεκτική αξία. Η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία κατασκεύασε μόλις 499 «κομμάτια», τα οποία είχαν αρχική τιμή πώλησης 2 εκατ. ευρώ και μέσα σε μόλις μια 3ετία, έφθασαν να πωλούνται ακόμη και για 11 εκατ. ευρώ.

Το τελευταίο μοντέλο θα βγει στο «σφυρί» το ερχόμενο Σάββατο, από τον οίκο RM Sotheby

Το τελευταίο μοντέλο θα βγει στο «σφυρί» το ερχόμενο Σάββατο, από τον οίκο RM Sotheby

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Φανταστείτε λοιπόν τι πρόκειται να συμβεί στη δημοπρασία για την 500η και τελευταία LaFerrari που θα κατασκευαστεί ποτέ, η οποία και θα βγει στο «σφυρί» το ερχόμενο Σάββατο, από τον οίκο RM Sotheby στη Ντεϊτόνα της Φλόριντα.
 
Το μοναδικό αυτό μοντέλο δημιουργήθηκε ξεχωριστά από τα υπόλοιπα, με τη Ferrari και το διευθύνοντα σύμβουλό της, Sergio Marchionne να ανακοινώνει τον περασμένο Αύγουστο ότι η απόφαση για μία 500ή και τελευταία LaFerrari, ελήφθη με στόχο να ενισχυθούν από την πώλησή της, οι πόλεις που επλήγησαν από τους θανατηφόρους σεισμούς στην Κεντρική Ιταλία το καλοκαίρι του 2016.
 
Η τιμή που θα φθάσει το τελευταίο αυτό μοντέλο του ήδη θρυλικού supercar, δεν μπορεί ακόμη να εκτιμηθεί, αλλά σίγουρα θα ξεπεράσει τα 5 εκατ. ευρώ, με άπαντες να εύχονται ακόμη και για μία τιμή ρεκόρ, ώστε να αυξηθεί το όφελος για τις πόλεις, στην προσπάθειά τους για ανασυγκρότηση.
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
PEUGEOT