ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η τιμή του πρώτου περιπολικού Tesla Cybertruck πυροδότησε αντιδράσεις!

 Σχολιάστε 
1.204 Επισκέψεις στο άρθρο (10/10/2024)
Η τιμή του πρώτου περιπολικού Tesla Cybertruck πυροδότησε αντιδράσεις!
3 Φωτογραφίες »

- Το απέκτησε αστυνομικό τμήμα στις ΗΠΑ.
- Ο επικεφαλής της αστυνομίας δήλωσε υπερήφανος που προστέθηκε στον στόλο.
- Το κόστος απόκτησης είναι αυτό που διχάζει τους πολίτες.
- Κόστισε 140.000 ευρώ!

Κόστισε 140.000 ευρώ!

Το πρώτο περιπολικό Tesla Cybertruck είναι γεγονός, καθώς το ηλεκτρικό pick-up της αμερικανικής φίρμας έβαλε το φάρο του και έκανε την εμφάνισή του στους δρόμους της πόλης, Ίρβαϊν στη νότια κομητεία Όραντζ, της Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Ωστόσο, για να αποκτηθεί το ιδιαίτερο αυτό περιπολικό στοίχησε 153.000 δολάρια (περίπου 140.000 ευρώ), γεγονός που πυροδότησε αντιδράσεις.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας δήλωσε υπερήφανος που προστέθηκε στον στόλο

Το Tesla Cybertruck είναι πλέον μέρος του στόλου οχημάτων της αστυνομίας, της πόλης, Ίρβαϊν και συγκεκριμένα υπάγεται στο πρόγραμμα DARE (Drug Abuse Resistance Education), όπου προσπαθεί να αποτρέψει τη χρήση ναρκωτικών, τη συμμετοχή ατόμων σε συμμορίες και εν γένει τη βίαιη συμπεριφορά. Όπως ανακοίνωσε το αστυνομικό τμήμα, το Cybertruck έρχεται πλήρως εξοπλισμένο ως περιπολικό, με τον αρχηγό της αστυνομίας Michael Kent, να υπογραμμίζει πως το pick-up θα βοηθήσει τα μέγιστα στο να πετύχει τους στόχους της η υπηρεσία. Παράλληλα, ο επικεφαλής της αστυνομίας ανέφερε σε δηλώσεις του πως: «Είμαι πολύ περήφανος που λέω ότι είμαστε το πρώτο αστυνομικό τμήμα στη χώρα που έχει το Cybertruck στον στόλο του».

Το κόστος απόκτησης διχάζει τους πολίτες

Τη δήλωση αυτή όμως δεν συμμερίζεται ένα μεγάλο κομμάτι των πολιτών, στους οποίους κακοφάνηκε το κόστος απόκτησης αυτού του περιπολικού, που ξεπέρασε τα 153.000 δολάρια (περίπου 140.000 ευρώ). Το ποσό αυτό περιλαμβάνει το κόστος απόκτησης του οχήματος, αλλά και των εργασιών που έγιναν στη συνέχεια για να μεταμορφωθεί σε περιπολικό. Από την άλλη πλευρά, άλλοι πολίτες επαίνεσαν την κίνηση.

Σε κάθε περίπτωση το περιπολικό Tesla Cybertruck με το... καλημέρα κατάφερε να στρέψει την προσοχή επάνω του είτε με αρνητική είτε με θετική κριτική.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ford
DS