Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Νέες εκδόσεις του NSX ετοιμάζει η Honda.

Νέες εκδόσεις του NSX ετοιμάζει η Honda.

Honda NSX Type R και άλλα

2.067 Επισκέψεις στο άρθρο (13/7/2016)

Ποια είναι τα μελλοντικά σχέδια της Honda για το NSX; Δείτε τις μελλοντικές εκδόσεις που βρίσκονται προ των πυλών!

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την αποκάλυψη του εντυπωσιακού Honda NSX, η ιαπωνική φίρμα γνωστοποίησε πως επιθυμεί να διευρύνει την γκάμα του μοντέλου της.  
Στα μελλοντικά σχέδια βρίσκεται η κατασκευή μιας κορυφαίας έκδοσης με τη θρυλική ονομασία NSX Type R, μιας ηλεκτρικής έκδοσης, αλλά δεν είναι απίθανο να δούμε και ένα «ανοιχτό» NSX. 
Αναλυτικότερα, σχετικά με την κορυφαία έκδοση του NSX, η Honda στρέφεται προς ένα μη ηλεκτρικό, ελαφρύτερο αυτοκίνητο που θα στοχεύει στην οδηγική απόλαυση και τις κορυφαίες επιδόσεις, ενώ από την άλλη, η ηλεκτρική έκδοση ίσως να βασιστεί στο μοντέλο που είδαμε στο φετινό Pikes Peak με τους τέσσερις ηλεκτροκινητήρες.  
Σχετικά με την «ανοιχτή» έκδοση, ο επικεφαλής του μοντέλου, Ted Klaus, ανέφερα χαρακτηριστικά: «Ονειρευόμαστε ότι μια μέρα το Honda NSX θα χάσει την οροφή του».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Να υπενθυμίσουμε ότι το υβριδικό μοντέλο της Honda, αυτή τη στιγμή εξοπλίζεται με έναν twin-turbo εξακύλινδρο κινητήρα 3,5 λίτρων και η συνολική ισχύς φτάνει στους 581 ίππους. Τα σχέδια της ιαπωνικής φίρμας για τις μελλοντικές εκδόσεις του NSX είναι αρκετά, με την κορυφαία έκδοση να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του κοινού.

Ποιος δεν θα ήθελε άλλωστε την αναβίωση του «θρυλικού» NSX Type-R; Αναμένουμε, λοιπόν, με το βλέμμα στραμμένο στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD
OPEL