Hyundai Βayon: Aτμοσφαιρικό και ευρύχωρο B-SUV με 16.190 ευρώ
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Hyundai Βayon: Aτμοσφαιρικό και ευρύχωρο B-SUV με 16.190 ευρώ

10.702 Επισκέψεις στο άρθρο (4/2/2022)

Το Βayon είναι το μικρό SUV της Hyundai που διατίθεται στην Ελλάδα με ατμοσφαιρικό μοτέρ 84 ίππων και πολύ προσιτή τιμή στα 16.190 ευρώ. Ο βασικός εξοπλισμός του είναι πλήρης, ενώ το μοντέλο διακρίνεται για την ευρυχωρία και την άνεσή του.

Αξίζει το ατμοσφαιρικό Hyundai Bayon των 16.190 ευρώ με τα 84 άλογα;

Οι τουρμπάτοι κινητήρες έχουν μπει εδώ και αρκετά χρόνια στις ζωές μας και θα λέγαμε πως έχουν επικρατήσει, αφού τα περισσότερα μοντέλα της αγοράς έχουν αφήσει πίσω τους τα ατμοσφαιρικά μοτέρ, για να μειώσουν την χωρητικότητα των κινητήριων συνόλων (downsizing) τους και να αυξήσουν ταυτόχρονα την ισχύ τους. Υπάρχει ωστόσο ένα κοινό που έχει «μάθει» στην ατμόσφαιρα και θεωρεί, δικαιολογημένα ή μη, πως τα μοτέρ αυτά είναι πιο αξιόπιστα, ακόμη και εάν δεν προσφέρουν την ισχύ και τις επιδόσεις των τουρμπάτων.

Στην ελληνική αγορά, υπάρχουν κάποια μοντέλα που προσφέρονται με ατμοσφαιρικούς κινητήρες και ένα από αυτά είναι το νεότερο μικρό SUV της Hyundai, το Bayon που ξεχωρίζει στην κατηγορία του για την τιμή του, την ευρυχωρία του και την άνεση που προσφέρει. Πάμε να δούμε αναλυτικά τι προσφέρει το ατμοσφαιρικό Bayon των 16.190 ευρώ στο πλούσιο εξοπλιστικό επίπεδο Exclusive που περιλαμβάνει από κάμερα οπισθοπορείας και cruise control μέχρι αυτόματο φρενάρισμα με αναγνώριση πεζών και δικύκλων και πλήρη σουίτα συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σχεδίαση: Έχει την δική του ταυτότητα

Εσωτερικό: Πολλές οι ομοιότητες με το i20

Xώροι-Ανεση: Koρυφή σε φάρδος και ηχομόνωση

Κινητήρας-Στο δρόμο: Απλά επαρκής ο 1.200άρης, αλλά «καίει»

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

test center
NEXEN NFERA PRIMUS