Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Hyundai: Hλεκτρικός οργασμός με 11 νέα μοντέλα μέχρι το 2030

Hyundai: Hλεκτρικός οργασμός με 11 νέα μοντέλα μέχρι το 2030

1.998 Επισκέψεις στο άρθρο (3/3/2022)

Η Hyundai σχεδιάζει να προσφέρει ακόμη 11 νέα μοντέλα μέχρι το 2030, με την αρχή να γίνεται από το Ioniq 6 μέσα στους επόμενους μήνες. Έξι ηλεκτρικά φέρνει η Genesis.

11 νέα ηλεκτρικά Hyundai έρχονται μέχρι το 2030

Πάνω στην ανάπτυξη νέων αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων εργάζεται η Hyundai, ώστε να πλαισιώσουν το ολοκαίνουριο Ioniq 5. Oι Κορεάτες, σύμφωνα με τη ανακοίνωση της εταιρείας σχεδιάζει να φέρει 11 νέα ηλεκτρικά μέχρι το τέλος της αυτής της δεκαετίας. Στόχος της φίρμας είναι, μέχρι το 2030, να πουλάει 1,87 εκατομμύρια ηλεκτρικά ετησίως.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Την αρχή θα κάνει το Ioniq 6 φέτος

Η Hyundai παρουσίασε επίσης την ανανεωμένη της στρατηγική στο κομμάτι της ηλεκτροκίνησης για τα επόμενα οκτώ χρόνια. Συγκεκριμένα, αποκαλύφθηκε πως η Hyundai θα αποκαλύψει τρία ηλεκτρικά σεντάν, έξι SUV, ένα ελαφρύ επαγγελματικό και ένα ακόμη αυτοκίνητο για το οποίο δεν υπάρχουν περισσότερα στοιχεία. Το πρώτο ηλεκτρικό που θα δούμε στην αγορά είναι το Ioniq 6 το 2022 ενώ έπειτα θα ακολουθήσει το Ioniq 7 το 2024.

Έξι ηλεκτρικά και από την Genesis

Η Genesis θα προσφέρει και αυτή τα δικά της ηλεκτρικά οχήματα και σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν, η γκάμα της θα αποτελείται από δύο ηλεκτρικά σεντάν ή hatchback και τέσσερα SUV. Από το 2025, όλα τα νέα μοντέλα της Genesis θα είναι ηλεκτρισμένα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
Skoda