Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το ΙΟΝΙQ προσφέρεται ως βασική επιλογή σε Polar άσπρο χρώμα και προαιρετικά σε άλλα 6 μεταλλικά χρώματα.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το ΙΟΝΙQ προσφέρεται ως βασική επιλογή σε Polar άσπρο χρώμα και προαιρετικά σε άλλα 6 μεταλλικά χρώματα.

Ηyundai IONIQ σε plug-in

3.239 Επισκέψεις στο άρθρο (5/7/2017)

Τώρα και σε plug-in υβριδικό το Hyundai IONIQ κάνει ντεμπούτο στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου. Μάθετε όλα όσα χρειάζεται!

Το νέο Hyundai IONIQ plug-in υβριδικό λανσάρεται στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου και γίνεται έτσι η τρίτη διαθέσιμη έκδοση στου μοντέλου. Μάλιστα, γίνεται ταυτόχρονα το πρώτο μοντέλο που προσφέρεται με τρεις διαφορετικές ηλεκτρικές εκδόσεις.

Oι εκπομπές C02 είναι σχεδόν μηδαμινές στα 26γρ./χλμ.

Oι εκπομπές C02 είναι σχεδόν μηδαμινές στα 26γρ./χλμ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Στην έκδοση plug-in, το IONIQ προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία 62 χλμ ενώ «φουλαρισμένο» μπορεί να κινηθεί χωρίς ανεφοδιασμό μέχρι και για 1.095 χλμ σύμφωνα με την εταιρεία. Το ηλεκτρικό του μοτέρ αποδίδει 61 PS και συνδυάζεται με έναν 1.600άρη κινητήρα Αtkinson με ιπποδύναμη 105 άλογα, φτάνοντας συνολική απόδοση τα 141 άλογα. Όπως είναι φυσικό οι εκπομπές C02 είναι σχεδόν μηδαμινές στα 26γρ./χλμ

Διατίθενται δύο εκδόσεις Premium και Premium SE. O βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει 16 ιντσών ζάντες αλουμινίου, εφαρμογές Bluetooth, AppleCar Play, Android Auto, cruise control, θερμαινόμενα καθίσματα, μια σειρά από συστήματα υποβοήθησης οδήγησης  και σύστημα πλοήγησης ECO-DAS που επιτρέπει την ενημέρωση του οδηγού σχετικά με την φόρτιση της μπαταρίας και το πότε να αφήσουν το πόδι τους από το γκάζι για να πετύχουν μικρότερη κατανάλωση καυσίμου.
 
Το ΙΟΝΙQ προσφέρεται ως βασική επιλογή σε Polar άσπρο χρώμα και προαιρετικά σε άλλα 6 μεταλλικά χρώματα : Phantom Black, Platinum Silver, Iron Grey, Demitasse Brown, Marina Blue και Phoenix Orange.

Η τιμή του για την έκδοση Premium φτάνει τα 31.330 ευρώ και για την Premium SE τα 33.380 χωρίς το επίδομα αγοράς plug-in που υπάρχει στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO