Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Hyundai: Καθάρισε τη θάλασσα της Ιθάκης από 23,5 τόνους σκουπίδια!
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Hyundai: Καθάρισε τη θάλασσα της Ιθάκης από 23,5 τόνους σκουπίδια!

2.443 Επισκέψεις στο άρθρο (9/6/2022)

Η Hyundai και η Healthy Seas επέστρεψαν στο νησί της Ιθάκης και το 2022, καθαρίζοντας 14 τοποθεσίες σε όλο το νησί!

Επέστρεψαν στην Ιθάκη Hyundai και Healthy Seas

Το 2021, χάρη στην υποστήριξη της Hyundai, η Healthy Seas διοργάνωσε και πραγματοποίησε τον μεγαλύτερο καθαρισμό που έγινε ποτέ στη θαλάσσια και παράκτια περιοχή γύρω από την Ιθάκη. Συγκεκριμένα το περασμένο έτος, μια ομάδα δυτών και οργανώσεων συνέλεξε πέντε τόνους διχτυών φαντασμάτων, 32 τόνους μετάλλου και 39 τόνους πλαστικών απορριμμάτων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Δεύτερος καθαρισμός στο νησί του Ιονίου

Ωστόσο η κορεατική μάρκα και πάλι με τη βοήθεια του συνεργάτη της επέστρεψε στο νησί του Ιονίου και το 2022 προκειμένου να δώσει συνέχεια στο έργο της. Αιτία για αυτό αποτέλεσε μια εγκαταλελειμμένη ιχθυοκαλλιέργεια που εξακολουθεί να προκαλεί τεράστια περιβαλλοντικά προβλήματα στην περιοχή, καθώς απορρίμματα όπως σπασμένοι σωλήνες, σχοινιά και άλλα υλικά συνεχίζουν να επιπλέουν στη θάλασσα.

18,5 τόνους δίχτυα και 5 τόνους απορρίμματα

Στα πλαίσια της φετινής ενέργειας καθαρισμού από τον Μάρτιο έως τον Ιούνιο καθαρίστηκαν 14 τοποθεσίες σε όλο το νησί. Η ομάδα αποτελούνταν από 45 συμμετέχοντες, 15 δύτες και 10 οργανισμούς, οι οποίοι ανέσυραν 18,5 τόνους δίχτυα φαντάσματα και 5 τόνους θαλάσσια απορρίμματα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
VW