Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ι.Χ πέφτει πάνω σε μοτοσυκλέτα στην Κρήτη (+vid)

1.503 Επισκέψεις στο άρθρο (10/6/2020)

Σφοδρό τροχαίο σημειώθηκε στη Χερσόνησο της Κρήτης με ένα ασημί αυτοκίνητο να μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα και να εκσφενδονίζει διερχόμενο μοτοσυκλετιστή. Προσοχή, σκληρές εικόνες.

Ο 24χρονος ανθυποπλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού κινείται στη λωρίδα του, ακολουθούμενος από άλλη μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαινε προσωπικός του φίλος, ώσπου ξαφνικά εμφανίζεται στο πλάνο ένα ασημί Opel Astra που μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα, πέφτει πάνω στην μία από αυτές και ως συνέπεια, εκσφενδονίζει τον 24χρονο οδηγό μπροστά στα μάτια του φίλου, που γλυτώνει και αυτός στο τσακ.

Το ασημί Ι.Χ. που οδηγούσε ένας Βούλγαρος υπήκοος συνεχίζει την τρελή πορεία του και πέφτει πάνω σε μαντρότοιχο με τον οδηγό να έχει χάσει κάθε έλεγχο.

Το τροχαίο ατύχημα που κόστισε τον σοβαρό τραυματισμό του 24χρονου ανθυποπλοίαρχου σημειώθηκε στο Σαραντάρη Χερσονήσου, εκεί που οι στενοί δρόμοι δεν προσφέρονται για υψηλές ταχύτητες, όπως αυτές που συνετέλεσαν στο τροχαίο το οποίο σημειώθηκε τα προηγούμενα 24ωρα.

Ευχόμαστε ταχεία και πλήρη ανάρρωση στον νεαρό ανθυποπλοίαρχο. Αξίζει να σημειώσουμε πως οι δύο αναβάτες φαίνεται πως φορούν τα κράνη τους αλλά και τα ειδικά προοστατευτικά μπουφάν

Πηγή: Κρήτη TV
 

Toyota
OPEL