Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το Νιro θα συνεχίσει με τον 1.6 βενζινοκίνητο κινητήρα
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Νιro θα συνεχίσει με τον 1.6 βενζινοκίνητο κινητήρα

KIA Νiro και Optima

3.414 Επισκέψεις στο άρθρο (8/3/2017)

Η ΚΙΑ αποκάλυψε τις υβριδικές εκδόσεις για τα μοντέλα της Νiro και Οptima Sportswagon και μπαίνει δυναμικά στην παράγωγη αυτοκινήτων με εναλλακτικές μορφές ενέργειας.

Είναι γνωστό ότι, από τη στιγμή που το diesel άρχισε να πεθαίνει και να μην αποτελεί πλέον επιλογή για τις αυτοκινητοβιομηχανίες, αυτές με την σειρά τους στράφηκαν σε άλλες μορφές καυσίμου όπως η ηλεκτρική ενέργεια. Η ΚΙΑ το επιχειρεί με το Niro στα crossover και το Οptima στα sportswagon. Για να πετύχει το εγχείρημα της, δίνει και στα δύο εγγύηση 7 ετών ή 160.000 χλμ που περιλαμβάνουν και τις μπαταρίες λιθίου. Αυτό θα δώσει σιγουριά στους αγοραστές που μπορεί να ενδιαφέρονται για τα μοντέλα της ΚΙΑ αλλά προβληματίζονται από την μικρή εμπειρία της ΚΑΙ στα υβριδικά.

Το Οptima Sportswagon θα κρατήσει τον 2.0 λίτρων βενζινοκινητήρα

Το Οptima Sportswagon θα κρατήσει τον 2.0 λίτρων βενζινοκινητήρα

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το Νιro θα συνεχίσει με τον 1.6 βενζινοκίνητο κινητήρα απόδοσης 104 ίππων, που υπήρχε από το στάνταρ μοντέλο αλλά πλέον θα περιέχει ένα πακέτο μπαταρίας λιθίου,  που θα παράγει 8,9 kWh το οποίο θα έχει αυτονομία 55 χιλιόμετρων. Ακόμα, θα υπάρχει επιλογή για πακέτο που θα περιλαμβάνεται η ικανότητα να σέρνει μέχρι και τρέιλερ  ενός τόνου, αν το τελευταίο έχει δικά του φρένα.
 
Το Οptima Sportswagon θα κρατήσει και αυτό τον 2.0 λίτρων βενζινοκινητήρα αλλά θα προσθέσει και το αντίστοιχο πακέτο μπαταρίας λιθίου έτσι και τα δυο συνολικά θα αποδίδουν 202 ίππους. Η μπαταρία λιθίου θα έχει ίδια αυτονομία στο Optima, όπως και στο Niro, 55 χιλιομέτρων. Παρά την εγκατάσταση του πακέτου ηλεκτροκίνησης, οι χώροι επιβατών και αποσκευής θα μείνουν ανέπαφοι.

Και τα δύο μοντέλα θα προσφέρουν οθόνες αφής στις οποίες θα μπορείς να δεις τους πλησιέστερους σταθμούς φόρτισης της μπαταρίας. Περισσότερα θα μπορούμε να πούμε στα τέλη του 2017 όταν θα ξεκινήσουν οι πρώτες πωλήσεις .
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
Autotriti.gr