ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Τα crossover/SUV φαίνεται να αποτελούν πόλο έλξης για το κοινό.

Και άλλα SUV από Audi;

2.426 Επισκέψεις στο άρθρο (6/6/2018)

Φουλ επίθεση σχεδιάζει η Audi στην κατηγορία των crossover/SUV. Διαβάστε τι ετοιμάζει.

Τα crossover/SUV φαίνεται να αποτελούν πόλο έλξης για το κοινό και για αυτό οι εταιρείες κατασκευής αυτοκινήτων από την πλευρά τους είναι πρόθυμες να ικανοποιήσουν κάθε γούστο, επεκτείνοντας την γκάμα των SUV τους.

Χθες, η Audi προσέθεσε στις επιλογές της το νέο Q8, ωστόσο αυτό φαίνεται πως ήταν μονάχα η αρχή, αφού οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι πρόκειται να λανσάρει τόσο ένα νέο Q4 αλλά και Q1, Q6 και Q9.
 
Συγκεκριμένα, το Q1 αναμένεται να φτάσει μέσα στο 2021 και αναμένεται να αποτελέσει το μικρότερο crossover στην γκάμα της premium εταιρείας, αφού θα τοποθετηθεί κάτω από το Q2 και στην ουσία θα πρόκειται για μια πιο «σκληραγωγημένη» εκδοχή του επόμενης γενιάς Α1 Sportback.
To Q4 λέγεται πως θα προσφέρει λίγο περισσότερο στυλ και περιπέτεια λαμβάνοντας δάνειο αρκετά σχεδιαστικά στοιχεία από το Q8 ενώ κάτι αντίστοιχο αναμένεται να κάνει και το Q6.

Το Q8 που παρουσιάστηκε χθες μπορεί αυτή την στιγμή να αποτελεί την κορυφαία επιλογή της μάρκας στα SUV, ωστόσο σύμφωνα με βρετανικές πηγές, η Audi σχεδιάζει να λανσάρει και ένα Q9, δανειζόμενη τεχνολογία και στοιχεία από την Lamborghini Urus και την Bentley Bentayga.
 

Mercedes
OPEL