Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Στην εικόνα διακρίνεται το εμπρόσθιο –άκρως «επιθετικό»- τμήμα του πρώτου SUV της βρετανικής φίρμας, του πρωτοτύπου CX-17.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στην εικόνα διακρίνεται το εμπρόσθιο –άκρως «επιθετικό»- τμήμα του πρώτου SUV της βρετανικής φίρμας, του πρωτοτύπου CX-17.

Καινούργιες εικόνες για το Jaguar CX-17 concept

5.743 Επισκέψεις στο άρθρο (9/9/2013)

Η Jaguar έδωσε στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες από το πρωτότυπο crossover C-X17, το πρώτο της βρετανικής φίρμας, καθώς θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες ώρες στη Φρανκφούρτη.

Μετά την πρώτη εικόνα που είχε δημοσιεύσει πριν από λίγες μέρες η Jaguar, μας αποκάλυψε τώρα λίγα επιπλέον στοιχεία με νέες φωτογραφίες, όπου διακρίνεται το εμπρόσθιο –άκρως «επιθετικό»- τμήμα του πρώτου SUV της βρετανικής φίρμας και το πίσω μέρος, το οποίο παραπέμπει ευθέως στα supercars της εταιρείας.Ειδικότερα, πρόκειται για ένα 5θυρο crossover με «διογκωμένα» πλαϊνά φτερά, απότομα κεκλιμένο παρμπρίζ μπροστά, ενώ επιβεβαιώθηκε ότι το συγκεκριμένο crossover, όπως και το επερχόμενο sedan της Jaguar θα είναι κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο και βασισμένα πάνω στη νέα αρθρωτή πλατφόρμα PLA.Εσωτερικά, ο σπορτίφ χαρακτήρας των μοντέλων της Jaguar δίνει τον τόνο για το νέο CX-17 concept, με την τεχνολογία να «παίζει τον πρώτο ρόλο».Ως προς τα μηχανικά πλαίσια, το CX-17 θα τροφοδοτείται από έναν turbo 2,0 λτ. 4κύλινδρο κινητήρα, που αποδίδει 240 ίππους. Επίσης αναμένουμε ένα υπερτροφοδοτούμενο V6 3λιτρο μοτέρ 340 ίππων κι ένα 2,2 λτ. diesel. Παράλληλα, θα είναι διαθέσιμη και μια υβριδική έκδοση όπως στη C-X75. Όλοι οι κινητήρες θα μεταφέρουν την κίνηση στον πίσω άξονα ή (ανάλογα με την έκδοση) και στους τέσσερις τροχούς.Τέλος, περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε στο ντεμπούτο της Έκθεσης, ωστόσο το λανσάρισμα του C-X17 προβλέπεται να γίνει μέσα στο 2015.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
Skoda