ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Καταδίωξη με περιπολικό Tesla: Έμεινε από μπαταρία

3.588 Επισκέψεις στο άρθρο (27/9/2019)

Το ηλεκτροκίνητο περιπολικό μάρκας Tesla δεν «έβγαλε» όλη την καταδίωξη, αφού έμεινε από μπαταρία κατά τη διάρκεια, και τη σκυτάλη ανέλαβαν οι βενζινοκίνητοι συνάδελφοί του.

Το κεφάλαιο της ηλεκτροκίνησης θα μας απασχολεί ολοένα και περισσότερο από εδώ και στο εξής αφού είναι βασικό κομμάτι των εξελίξεων. Όπως στην υπόλοιπη αυτοκίνηση, έτσι και σε αυτή την περίπτωση τα ευτράπελα είναι μέσα στο παιχνίδι. Κάτι τέτοιο συνέβη με το περιπολικό Tesla στις Ηνωμένες Πολιτείες και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Freemont όπου ένα Model S 85 κατασκευής 2014 εγκατέλειψε την καταξίωξη καθώς έμεινε από μπαταρία.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές ο οδηγός του περιπολικού είχε ξεχάσει να το βάλει στην πρίζα για να φορτίσει και έτσι ξεκίνησε την υπηρεσία με την μπαταρία να βρίσκεται κάτω από το 50%. Κατά τη διάρκεια της περιπολίας παρατήρησε ύποπτες πινακίδες σε ένα όχημα και ξεκίνησε την καταδίωξη όμως σύντομα διαπίστωσε ότι η αυτονομία του οχήματος βρισκόταν στα 6 μίλια, ήτοι 9,6 χλμ..

Οι αστυνομικοί επικοινώνησαν με το κέντρο και ήρθαν βενζινοκίνητες ενισχύσεις για να συνεχίσουν το έργο που ξεκίνησε το Tesla Model S 85. Μάλιστα, η καταδίωξη διήρκησε αρκετή ώρα, κάτι που σημαίνει πως ακόμα και πλήρως φορτισμένο να ήταν το περιπολικό το πιθανότερο ήταν να μην τα έβγαζε πέρα.

Δείτε το σχετικό tweet του CNN International:

FORD
CORAL GAS OKTOBRIOS