Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ο Keanu Reeves θα αγωνιστεί στο GR Cup της Toyota με GR86

(3/10/2024)
Αποκλειστική συμμετοχή: Ο Keanu Reeves αγωνίζεται στο GR Cup της Toyota

Αποκλειστική συμμετοχή: Ο Keanu Reeves αγωνίζεται στο GR Cup της Toyota

- Η αποκλειστική συμμετοχή του στο Indianapolis Motor Speedway
- Το αγωνιστικό παρελθόν του πασίγνωστου ηθοποιού
- Το GR Cup και το GR86 της διοργάνωσης

Η αποκλειστική συμμετοχή του στο Indianapolis Motor Speedway

Σε μια απρόσμενη είδηση, ο πασίγνωστος ηθοποιός και σταρ του Hollywood Keanu Reeves παίρνει μέρος για έναν και μόνο αποκλειστικό αγώνα του Toyota GR Cup στο Indianapolis Motor Speedway αυτό το σαββατοκύριακο. Ο ίδιος δημοσίευσε σε πολλαπλά μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα σύντομο βίντεο στο οποίο ευχαριστεί την συγκεκριμένη διοργάνωση αγώνων για την ευκαιρία να βρεθεί πίσω από το τιμόνι, χωρίς να ανακοινώνει παραπάνω πληροφορίες. Σύμφωνα με το Road and Track, πίσω από το τιμόνι την ίδια μέρα θα βρεθεί και ο σταρ του Youtube Cody Jones, γνωστός από το κανάλι Dude perfect, ο οποίος θα κάνει την αγωνιστική του πρεμιέρα.

Το αγωνιστικό παρελθόν του πασίγνωστου ηθοποιού

Παρόλο που αυτή η είδηση μπορεί να ξαφνιάζει τους θαυμαστές του αλλά και τους  λάτρεις του motorsport, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Keanu Reeves συμμετέχει σε αγώνα αυτοκινήτου. Συχνός θεατής σε αγώνες της Formula 1, το άμεσο ενδιαφέρον του για τα αυτοκίνητα και η εμπλοκή του με την αγωνιστική οδήγηση  έχει ήδη σηματοδοτηθεί από τις δύο συμμετοχές του στο ξεχασμένο Long Beach celebrity race του 2009 και 2010, ετήσιους αγώνες που διοργάνωνε η Toyota για φιλανθρωπικούς σκοπούς, καλώντας διάσημους σταρ να βρεθούν αντιμέτωποι με επαγγελματίες οδηγούς αγώνων.

Το GR Cup και το GR86 της διοργάνωσης

Η συμμετοχή του ηθοποιού στον συγκεκριμένο αγώνα είναι το μεγαλύτερο βήμα που έχει επιχειρήσει στον χώρο της αγωνιστικής οδήγησης, καθώς δεν συνδέεται με κάποιον φιλανθρωπικό σκοπό. Το GR Cup είναι μια άκρως ανταγωνιστική σειρά αγώνων που παρέχει θέαμα αλλά και  υποστηρικτικό ρόλο στο κορυφαίο SRO Fanatec GT World Challenge. Τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούνται στο GR Cup είναι τα σχεδόν εργοστιασιακού τύπου GR86 τα οποία έχουν εξοπλιστεί με σειριακού τύπου κιβώτια ταχυτήτων, roll cages, αναβαθμισμένες αναρτήσεις και Continental slick ελαστικά.

Το μεγάλο ερώτημα είναι αν ο Keanu πίσω από το τιμόνι θα αποδειχθεί ανίκητος, όπως παρουσιάζεται στις ταινίες του.

ford
20YEARS BEST SELLERS