Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Στην εικόνα βλέπετε το παρουσιασμένο 001.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στην εικόνα βλέπετε το παρουσιασμένο 001.

Κινέζικη εταιρεία υπόσχεται το πρώτο ΙΧ με 4ο επίπεδο αυτονομίας!

2.169 Επισκέψεις στο άρθρο (10/1/2022)

Την ώρα που όλες οι γνωστές μάρκες εργάζονται πυρετωδώς πάνω στα συστήματα αυτόνομης οδήγησης, μία λιγότερο διάσημη κινεζική μάρκα, η Zeekr υπόσχεται πως το 2024 θα λανσάρει το πρώτο αυτοκίνητο με αυτονομία 4ου επιπέδου!

Πολύ ψηλά βάζει τον πήχη η Zeekr

Η Zeekr είναι μια σχετικά νέα μάρκα, αλλά όπως φαίνεται οι φιλοδοξίες της είναι αρκετά μεγάλες για τα χρόνια ζωής της. Όπως λοιπόν ανέφερε επίσημα η κινεζική εταιρεία, το 2024 θα έχει παραδώσει στο κοινό το πρώτο παγκοσμίως αυτοκίνητο που θα εξοπλίζεται από συστήματα αυτόνομης οδήγησης 4ου επιπέδου. Θυμίζουμε πως το 5ο επίπεδο αυτόνομης οδήγησης είναι το κορυφαίο στην κλίμακα και υποδηλώνει πως το εκάστοτε όχημα μπορεί να κινηθεί μόνο του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το 2024 θα φέρει το πρώτο παγκοσμίως αυτοκίνητο με 4ο επίπεδο αυτονομίας

Προκειμένου η Zeekr να πετύχει τον στόχο της συνεργάστηκε με την εταιρεία Mobileye με την οποία θα αναπτύξουν από κοινού την τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 4. Μάλιστα σύμφωνα με την Mobileye το ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό όχημα πρόκειται να παρουσιαστεί στην Κίνα το 2024 και αναμένεται να είναι το πρώτο όχημα ευρείας παραγωγής με τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης 4ου επιπέδου. Ωστόσο δε θα κυκλοφορήσει μόνο στην Κίνα, αφού στη συνέχεια θα προσφερθεί στις παγκόσμιες αγορές.

Συνεργάζεται με την Mobileye

Οι εταιρείες σημείωσαν ότι η συμφωνία αυτή αποτελεί επέκταση της τρέχουσας συνεργασίας τους, η οποία περιλαμβάνει την ανάπτυξη προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης οδηγού (ADAS) για μια ποικιλία μοντέλων της Zeekr. Είπαν επίσης ότι το επερχόμενο όχημα θα έχει πολλά επιπλέον συστήματα πέδησης και διεύθυνσης για μεγιστοποίηση της ασφάλειας. Συνέχεια του άρθρου >>>
TI YOKOHAMA AGORAZO
Fia