• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Oι τιμές του διαμορφώνονται στα 19.895 και 22.440 ευρώ για τον κινητήρα βενζίνης και την υβριδική έκδοση αντίστοιχα.

Kιτρινόμαυρη έκδοση για Υaris

5.823 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/7/2017

H Toyota φέρνει μια νέα έκδοση για το δημοφιλές Υaris με το όνομα Yellow Bi-Tone Edition. Δείτε τι περιλαμβάνει.

H Toyota προσέθεσε μια Yellow Bi-Tone Edition έκδοση για το νέο Υaris στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το αμάξωμα του Υaris είναι πλέον σε δύο χρώματα, κίτρινο και μαύρο. Όπως αναφέρει η εταιρεία το μοντέλο παίρνει αυτόν το Yellow Burst χρώμα για πρώτη φορά ενώ η οροφή, οι μπροστινοί πυλώνες, κάποιες λεπτομέρειες στο πλαϊνό μέρος και η γρίλια του είναι σε μαύρο χρώμα όπως και οι 16 ιντσών ρόδες του.
 


Στο ίδιο πλαίσιο κινείται και ο εσωτερικός διάκοσμος στην έκδοση αυτή με κίτρινες λεπτομέρειες γύρω από τον επιλογέα ταχυτήτων, τους αεραγωγούς και τα μαύρα πατάκια. Τα καθίσματα είναι επενδυμένα σε μαύρο-γκρι χρώμα. Πάντως, η Τοyota δεν έχει αποκαλύψει σε φωτογραφία ακόμα το εσωτερικό για να σας πούμε περισσότερες πληροφορίες.

Η νέα έκδοση περιλαμβάνει ακόμα φωτιστικά σώματα DRL και LED, σύστημα infotainment Touch2 με DAB ράδιο, cruise control κ.α

Όσον αφορά την παλέτα των μηχανικών συνόλων, διατίθενται δύο επιλογές: τον ατμοσφαιρικό 1.500άρη βενζινοκινητήρα ιπποδύναμης 112 αλόγων και 138 Νm ροπής και σε υβριδική έκδοση. Στην Ελλάδα οι εκδόσεις Βi-Tone προσφέρονται σε τιμές 16.910 με το παραπάνω μοτέρ βενζίνης και 19.360 ευρώ ως υβριδικό.

95 διαθέσιμα άρθρα για TOYOTA  YARIS

 
Σχολιάστε την είδηση 6 σχόλια