Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η Renault απέχει ελάχιστα από το τελικό σορτάρισμα της λίστας με τους επικρατέστερους υποψήφιους για τη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου.

«Κλείνει» η λίστα με τους CEO της Renault

1.726 Επισκέψεις στο άρθρο (3/12/2019)

Η Renault απέχει ελάχιστα από το τελικό σορτάρισμα της λίστας με τους επικρατέστερους υποψήφιους για τη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου, τα ονόματα των οποίων έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους.

Μπορεί μέχρι αυτή τη στιγμή η λίστα να μην έχει ολοκληρωθεί, όμως κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει πολύ σύντομα. Αυτό δήλωσε τη Δευτέρα που μας πέρασε ο πρόεδρος της αυτοκινητοβιομηχανίας Jean-Dominique Senard, ο οποίος μιλώντας στους εκπροσώπους των ΜΜΕ είπε πως η λίστα θα ολοκληρωθεί «σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, πριν το τέλος του 2019».
 
Βέβαια δεν είναι μυστικό πως διακαής πόθος της γαλλικής μάρκας είναι ο νυν CEO της SEAT, Luca de Meo κάτι για το οποίο σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενα ρεπορτάζ. Παράλληλά τη θέση διεκδικεί ο οικονομικός διευθυντής και προσωρινός Διευθύνων Σύμβουλος, Clotilde Delbos που έχει καταθέσει αίτηση για την κάλυψη της θέσης σε μόνιμη βάση, ενώ στο προσκήνιο βρίσκεται και το όνομα του διευθύνοντα συμβούλου της Faurecia, Patrick Koller.
 
Να θυμίσουμε πως η Renault απομάκρυνε τον πρώην CEO, Thierry Bollore τον Οκτώβριο, όμως από τότε έχουν πραγματοποιηθεί πολλές αλλαγές ανάμεσα στα κορυφαία στελέχη της μάρκας. Τελευταία είναι αυτή του επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ Francois Renard, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία στη συνέχεια έγινε δεκτή. Αντικαταστάτης του θα είναι ο Xavier Martinet, κάτι που ανακοίνωσε με επίσημη ανακοίνωση η Renault.

FORD
LINGLONG SPORT MASTER 5 PRAGMATA