Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Kλοπή σε 90 δευτερόλεπτα
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Kλοπή σε 90 δευτερόλεπτα

2.491 Επισκέψεις στο άρθρο (25/1/2017)

Δυο ληστές χρησιμοποίησαν τη φαντασία τους όταν δεν μπόρεσαν να βάλουν μπροστά το Charger Hellcat που «άνοιξαν».

Στην πρώτη ληστεία που βλέπουμε στο remake του «Gone in 60 Seconds», 996 Carrera «περνάει» μέσα από τη τζαμαρία της αντιπροσωπείας και στη συνέχεια επιδίδεται σε ανελέητο κυνηγητό με τα Ford Crown Victoria της αστυνομίας. Δυο ληστές άντλησαν έμπνευση και θέλησαν να μιμηθούν τα κινηματογραφικά κατορθώματα, αλλά χρειάστηκε να προσαρμόσουν τα σχέδια τους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η αντιπροσωπεία της Dodge στο Highland Park του Μίσιγκαν δέχτηκε την «επίσκεψη» δυο ανδρών, προκειμένου να την απαλλάξουν από την παρουσία ενός Challenger Hellcat. Όλα πήγαιναν σύμφωνα με το σχέδιο για το δίδυμο. Διέρρηξαν την είσοδο του καταστήματος, στη συνέχεια μπήκαν στο αυτοκίνητο και το έβαλαν μπροστά. Εδώ άρχισαν τα δύσκολα.
 
Το Challenger αρνήθηκε πεισματικά να ξεκινήσει καθότι δεν είχε βενζίνη! Υπό κανονικές συνθήκες, αυτό θα σήμαινε και το τέλος της «επιχείρησης». Όχι και για τους δυο νεαρούς, όμως, οι οποίοι εμφανίστηκαν άριστα προετοιμασμένοι. Έσπρωξαν το βαρύ αυτοκίνητο προς τη βιτρίνα ρίχνοντάς την και στη συνέχεια το «τσούλησαν» στην κατηφόρα, έχοντας βοήθεια κι από ένα βανάκι που τους περίμενε. Πιο κάτω είχαν ένα γερανό, στον οποίο «έδεσαν» το Hellcat και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Οι τοπικές αστυνομικές αρχές ανακοίνωσαν πως η όλη διαδικασία δεν διήρκεσε περισσότερο από ενάμιση λεπτό, τονίζοντας τον βαθμό προετοιμασίας και τη συνοχή στην αλληλουχία των ενεργειών τους. Παρόλη την εμπλοκή 3 αυτοκινήτων και τη χρήση του υλικού από τις κάμερες ασφαλείας της αντιπροσωπείας, οι δράστες διαφεύγουν της σύλληψης.
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
KIA VANS IAA