Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Οι τιμές των VW Golf R και Golf R Black Edition στην Ελλάδα

(20/9/2024)
Οι τιμές των VW Golf R και Golf R Black Edition στην Ελλάδα
6 Φωτογραφίες »

- Το πανίσχυρο Volkswagen Golf R «πάτησε» στη χώρα μας.
- Μαζί του και το Golf R Black Edition.
- Με 333 άλογα.
- Τέσσερα χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Ανακοινώθηκαν οι τιμές

Διαθέσιμο στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου είναι το ανανεωμένο Volkswagen Golf R, το οποίο μετά το λανσάρισμά του στην αγορά της Γερμανίας, έφτασε και στα μέρη μας. Όπως στην πατρίδα του, έτσι και στην Ελλάδα, το «καυτό» hatchback θα προσφέρεται στην έκδοση R, αλλά θα συνοδεύεται και από την ειδική έκδοση Black Edition.  

Μπαίνοντας απ' ευθείας στο κυρίως θέμα, η τιμή του Golf R στην Ελλάδα ξεκινά από τις 66.500 ευρώ, ενώ η τιμή για το αποκλειστικό Golf R Black Edition, ξεκινά από 69.900 ευρώ.

Με 333 άλογα το σκληροπυρηνικό Golf R

Το φρεσκαρισμένο Golf R συνδυάζει το ανανεωμένο στυλ, τη νέα τεχνολογία, αλλά και την επιπλέον ισχύ. Έχει νέο μπροστινό μέρος με ανανεωμένους προβολείς και φωτιζόμενο λογότυπο Volkswagen. Συνεχίζοντας προς τα πίσω, υπάρχουν ματ καθρέφτες σε απόχρωση χρωμίου, σπορ πλαϊνές ποδιές και ζάντες 18 ή 19 ιντσών. Θυμίζουμε πως υπάρχουν και οι νέες ζάντες 19 ιντσών Warmenau. Το βασικό τους χαρακτηριστικό είναι το βάρος τους, καθώς η VW υπογραμμίζει πως μειώθηκε κατά 20% και πλέον κάθε ζάντα Warmenau ζυγίσει μόλις 8 κιλά. Η ισχύς παρέχεται από έναν υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 2,0 λίτρων, ο οποίος έχει αναβαθμιστεί για να προσφέρει 333 άλογα και 420 Nm ροπής. Δηλαδή 13 περισσότερα άλογα σε σχέση με πριν. Το 0-100 χλμ./ώρα γίνεται σε 4,6 δευτερόλεπτα.

Total black εμφάνιση για το Golf R Black Edition

Το Volkswagen Golf R Black Edition έρχεται με μαύρη εμφάνιση και σκούρα επιμέρους χαρακτηριστικά. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται οι σκούροι προβολείς, τα σήματα της Volkswagen και τα λογότυπα R, η μαύρη διακόσμηση της εξάτμισης και οι μαύρες ζάντες. Το μοντέλο είναι εξοπλισμένο στάνταρ με το πακέτο R-Performance και προβολείς matrix LED IQ.LIGHT. Μια μεγαλύτερη αεροτομή είναι επίσης μέρος του εξοπλισμού.

Τι περιλαμβάνει ο βασικός εξοπλισμός

Κλείνοντας, αναφορικά με το βασικό εξοπλισμό των Golf R και Golf R Black Edition, αυτός σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της VW περιλαμβάνει ανάμεσα από άλλα: προβολείς IQ.LIGHT LED Matrix, φιμέ τζάμια, σύστημα keyless, Head-up display, σύστημα Travel Assist, σύστημα Infotainment "Discover" με σύστημα πλοήγησης και φωνητικό έλεγχο IDA με ενσωμάτωση ChatGPT.

Αμφότερα, συνοδεύονται από τέσσερα χρόνια εργοστασιακής εγγύησης.

Hyundai
NISSAN