Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Τραγικό δυστύχημα συνέβη με εμπλεκόμενα οχήματα μια Lamborghini Murcielago και ένα αυτοκίνητο του Uber, με θύμα τον άτυχο οδηγό του Uber.

Τραγικό δυστύχημα συνέβη με εμπλεκόμενα οχήματα μια Lamborghini Murcielago και ένα αυτοκίνητο του Uber, με θύμα τον άτυχο οδηγό του Uber.

Κόντρα θανάτου με ηλικιωμένους (+vid)

5.242 Επισκέψεις στο άρθρο (23/9/2016)

Μια Lamborghini Murcielago έστησε κόντρα με μια Porsche 911, με οδηγούς έναν 60χρονο και μια 61χρονη γυναίκα αντίστοιχα, με αποτέλεσμα να χαθεί μια ζωή άδικα. Κι όμως δεν ήταν ένας από τους δυο ανεγκέφαλους οδηγούς.

Ένα ζευγάρι ανεγκέφαλων ηλικιωμένων οδηγών, που υπερεκτίμησαν τις οδηγικές τους ικανότητες και τα αυτοκίνητά τους, έστησαν κόντρα στους δρόμους της Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ο λόγος για τον 60χρονο Roger Wittenberns και την 61χρονη φίλη του Patty Ann McQuiggin, που οδηγούσαν μια Lamborghini Murcielago και μια Porsche 911 αντίστοιχα. Τα «παιχνίδια» τους στο δρόμο στοίχισαν τη ζωή σε έναν 82χρονο οδηγό του Uber, αφού η Lamborghini καρφώθηκε με μεγάλη ταχύτητα στη Buick, που οδηγούσε ο 82χρονος J. Gerald Smith, σε διασταύρωση.
 

Σύμφωνα με ανακοίνωση των αρχών, η υψηλή ταχύτητα δεν ήταν ο μόνος λόγος για το δυστύχημα, καθώς ο οδηγός της Murcielago δήλωσε από το κρεβάτι του νοσοκομείου στο οποίο νοσηλεύεται, πως πριν το συμβάν έπινε αλκοόλ με τη φίλη του.

Τέλος, σαν να μην έφτανε αυτό η 61χρονη, που οδηγούσε την Porsche εγκατέλειψε το σημείο και παράτησε την 911 σε κάποιο κοντινό χώρο στάθμευσης. Δεν έχουν απαγγελθεί προς το παρόν κατηγορίες για το θάνατο του άτυχου 82χρονου άνδρα, ωστόσο οι έρευνες βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Peugeot - Toyota
KIA