ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ξανά και ξανά: Η Mercedes-AMG One βελτίωσε το ρεκόρ της στο Ring

 Σχολιάστε 
2.336 Επισκέψεις στο άρθρο (3/10/2024)
Ξανά και ξανά: Η Mercedes-AMG One βελτίωσε το ρεκόρ της στο Ring
6 Φωτογραφίες »

- Δείτε το βίντεο.
- «Έσπασε» ξανά το χρονόμετρο η Mercedes-AMG One.
- Ο Maro Engel οδήγησε το γερμανικό υπεραυτοκίνητο στην «πράσινη κόλαση».
- Ο ίδιος οδηγός κατέβασε το χρόνο κατά 6 δευτερόλεπτα!
- Η Mercedes επέστρεψε στο Ring για να βελτιώσει το χρόνο της.

«Έσπασε» ξανά το χρονόμετρο η Mercedes-AMG One

Η Mercedes-AMG One βελτίωσε το ρεκόρ που η ίδια κατείχε στην πίστα του Nurburgring. «Γράφοντας» χρόνο 6:29.09, το γερμανικό υπεραυτοκίνητο ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ του κατά αρκετά δευτερόλεπτα, παραμένοντας έτσι η «βασίλισσα του Ring».

Ο Maro Engel οδήγησε το γερμανικό υπεραυτοκίνητο

Προτού δούμε τα νέα κατορθώματα της Mercedes-AMG One, να πούμε πως στις 28 Οκτωβρίου 2022, το ίδιο αυτοκίνητο είχε «σπάσει» και πάλι το χρονόμετρο κάνοντας έναν γύρο της δημοφιλούς πίστας μέσα σε 6 λεπτά και 35,183 δευτερόλεπτα. Όπως σας είχαμε ενημερώσει, πίσω από το τιμόνι εκείνης της προσπάθειας βρέθηκε ο Maro Engel, ο οποίος έθεσε το ρεκόρ, το οποίο πλέον δεν ισχύει!!!

Ο ίδιος οδηγός κατέβασε το χρόνο κατά 6 δευτερόλεπτα

Γρήγορα στο παρών, στις 23 Σεπτεμβρίου 2024, ο ίδιος οδηγός (Maro Engel) επέστρεψε στην «πράσινη κόλαση» με την Mercedes-AMG One, αλλά αυτή τη φορά χρειάστηκε 6 λεπτά και 29,09 δευτερόλεπτα για να ολοκληρώσει έναν γύρο. Σημειώνουμε πως η διαδρομή που κάλυψε αφορά τη μεγαλύτερη διαμόρφωση της πίστας 20,83 χιλιομέτρων. Έτσι, η AMG One είναι πλέον το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής και νόμιμο να κυκλοφορήσει στους δημόσιους δρόμους, που έπεσε κάτω από το όριο των 6:30.

Επέστρεψε στο Ring για να βελτιώσει το χρόνο της

Για όποιος αναρωτηθούν, γιατί η Mercedes επέστρεψε στο Ring εφόσον κατείχε το ρεκόρ. Η απάντηση είναι, γιατί γνώριζε πως είχε περιθώρια βελτίωσης. Στην πρώτη προσπάθεια το 2022 δεν είχε ιδανικές συνθήκες, τις οποίες βρήκε φέτος. Η μάρκα αναφέρει πως η πίστα ήταν στεγνή, σε αντίθεση με κάποια σημεία της το 2022 όπου ήταν υγρά. Η νέα προσπάθεια έγινε με θερμοκρασία ασφάλτου 20 βαθμών κελσίου και αέρα 15 βαθμών κελσίου.

Δείτε το βίντεο με τον γύρο ρεκόρ:

Mercedes
moto