2 φωτογραφίες »

Kυρίαρχοι στο Spa, Ηamilton και Mercedes

2.553 Επισκέψεις στο άρθρο (30/8/2020)

O Ηamilton πήρε την νίκη στο Spa χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα με δύο συνήθεις υπόπτους να τον πλαισιώνουν στο βάθρο. Κατρακύλα δίχως τέλος για την Ferrari.

Ο Lewis Hamilton της Mercedes πέτυχε την τέταρτη νίκη του στο Βέλγιο ξεκινώντας τον αγώνα με υπερστροφή στο πρώτο στρίψιμο του τιμονιού αλλά χωρίς να συναντήσει άλλα προβλήματα. Χαρακτηριστικό είναι οτι κράτησε την πρωτιά από την αρχή μέχρι το τέλος. Από κοντά σε όλον τον αγώνα ο Bottas και στην τρίτη θέση ο Verstappen χωρίς ωστόσο να διεξαχθεί κάποια μάχη μεταξύ τους.

Ο Daniel Ricciardo με Renault πήρε την τέταρτη θέση, αποτέλεσμα ρεκόρ για την ομάδα φέτος, παίρνοντας μάλιστα και τον ένα πόντο για το ταχύτερο χρόνο στον τελευταίο γύρο του αγώνα. Ο Esteban Ocon κατάφερε να πάρει την πέμπτη θέση στους τελευταίους γύρους από τον Alex Albon που πάντως κατάφερε να κρατήσει πίσω του τον Lando Norris με την McLaren.

Eντυπωσιακός ήταν σήμερα ο Pierre Gasly, όχι μόνο γιατί πήρε την 8η θέση αλλά και γιατί επιχείρησε και πέτυχε εντυπωσιακά προσπεράσματα. Την δεκάδα έκλεισαν οι δύο οδηγοί της Racing Point, o Lance Stroll και ο Sergio Perez. Τραγικός ο αγώνας για τις δύο Ferrari, o Vettel τερμάτισε στην 13η θέση έχοντας πίσω του τον Leclerc στην 14η.

Η F1 ταξιδεύει την επόμενη βδομάδα 4-6/9 στην Monza.

Δείτε την τελική κατάταξη:

Mercedes
moto