Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Lamborghini: Έρχεται το 2027 ή το 2028 το πρώτο ηλεκτρικό

Lamborghini: Έρχεται το 2027 ή το 2028 το πρώτο ηλεκτρικό

1.823 Επισκέψεις στο άρθρο (8/12/2021)

Ο CEO της Lamborghini, Stephan Winkelmann, τόνισε πως το πρώτο ηλεκτρικό θα έρθει το 2027 ή το 2028, μετά τα Plug-in υβριδικά supercars της φίρμας.

Το 2027 ή το 2028 το πρώτο ηλεκτρικό  της φίρμας

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

To 2027 ή το 2028 θα δούμε το πρώτο ηλεκτρικό της Lamborghini, όπως επιβεβαίωσε ο CEO της ιταλικής φίρμας Stephan Winkelmann. Σύμφωνα με προηγούμενα δημοσιεύματα μάλιστα, η γκάμα της εταιρείας θα μεγαλώσει και θα περιλαμβάνει πλέον τέσσερα μοντέλα, δύο supercars και δύο πιο «πολύπλευρα» οχήματα, με το ένα από αυτά να φαίνεται πως θα είναι η Urus δεύτερης γενιάς και το δεύτερο ένα μυστηριώδες μοντέλο για το οποίο δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες.

Προηγείται ο ερχομός των Plug-in υβριδικών

Σε συνέντευξή του στο Yahoo Finance, o Winkelmann πρόσθεσε ότι τα επόμενα supercars θα είναι Plug-in υβριδικά και πως έπειτα θα έρθει το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της φίρμας. Ο ίδιος εξέφρασε την πεποίθησή του πως τα συνθετικά καύσιμα θα μπορέσουν να επεκτείνουν τη ζωή των κινητήρων εσωτερικής καύσης.

Η λύση των συνθετικών καυσίμων

Ο ίδιος τόνισε σχετικά με τα συνθετικά καύσιμα: «O νομοθέτης θα μας πει τι θα επιτρέπεται να κάνουμε από το 2030 και μετά. Ελπίζουμε να υπάρχει μια δυνατότητα για να προχωρήσει η λύση των συνθετικών καυσίμων, ώστε να μπορέσουμε να ανεφοδιάζουμε με αυτά τα supercars που κατασκευάζουμε. Είναι μια ευκαιρία που θέλουμε να αφήσουμε ανοιχτή».

Εξαιρετική εμπορική πορεία για την Lamborghini

Τέλος, ο Winkelmann δήλωσε πως το 2021 φαίνεται πως θα κλείσει με ρεκόρ πωλήσεων για την ιταλική φίρμα. «Κάθε μήνας που περνάει είναι καλύτερος από τον προηγούμενο. Κάθε μήνα πουλάμε περισσότερα αυτοκίνητα από αυτά που μπορούμε να παραδώσουμε. Το 2021, θα είναι ένας χρόνος ρεκόρ τόσο σε πωλήσεις όσο και σε έσοδα. Είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Ανυπομονούμε για το 2022» πρόσθεσε ο CEO της Lamborghini.


Αργεί η πρώτη φουλ ηλεκτρική Lamborghini
- Προηγείται ο ερχομός των Plug-in υβριδικών
- Πιστεύει στα συνθετικά καύσιμα η φίρμα
- Εξαιρετική εμπορική πορεία για την Lamborghini το 2021
Θα έχουν τα ηλεκτρικά supercars την ίδια «πέραση» με αυτά που φορούν V10 και V12 μοτέρ;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
Fia