Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
To Lamborghini Cala του 1995.

To Lamborghini Cala του 1995.

Lamborghini: Πιθανό ένα entry level μοντέλο!

2.651 Επισκέψεις στο άρθρο (25/1/2017)

Μέσα από λόγια του Stefano Domenicali αποκαλύπτεται ότι πιθανότατα η Lamborghini παρουσιάσει ένα τέταρτο μοντέλο, το οποίο θα είναι ένα «entry-level» σπορ αυτοκίνητο!

Αυτά και αν είναι ενδιαφέροντα νέα. Ο διευθύνων σύμβουλος της Lamborghini, Stefano Domenicali, παραδέχεται εμμέσως πλην σαφώς ότι είναι πιθανό η εταιρεία να αποκτήσει ένα τέταρτο, entry-level μοντέλο στην γκάμα της. Το νέο αυτοκίνητο, αν πραγματωθεί, θα είναι κάτι αντίστοιχο της McLaren 570S ή της φημολογούμενης Ferrari Dyno.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Ερωτώμενος για το ζήτημα, ο Domenicali έδωσε την εξής απάντηση: «Νομίζω ότι η απάντηση είναι πιθανότατα ναι. Αλλά πρώτα πρέπει να σιγουρευτούμε ότι το Urus θα είναι αρκετά σταθερό, προκειμένου να σκεφτούμε για το τέταρτο μοντέλο». Έτσι, ο Ιταλός αποκαλύπτει ότι δεν θα γίνει κάτι, μέχρι να διαπιστωθεί αν το SUV της Lamborghini πετύχει στις αγορές.

Επιπρόσθετα, ο Domenicali μίλησε για τα μελλοντικά του πλάνα, στα οποία περιλαμβάνεται η υιοθέτηση μιας ενιαίας πλατφόρμας για τα αυτοκίνητα της Lamborghini. Είπε συγκεκριμένα: «Αν μιλάμε για τα υπεραυτοκίνητά μας, πρέπει να σκεφτούμε ότι η καλύτερη προσέγγιση θα είναι η προσέγγιση πλατφόρμας. Δεν μπορούμε να έχουμε δύο μοντέλα με τελείως διαφορετικό κινητήρα, σασμάν ή πλαίσιο, ειλικρινά δεν είναι βιώσιμο σε επιχειρηματικό επίπεδο. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να αναλογιστούμε, για το μέλλον.»

Να θυμίσουμε εδώ, ότι η Lamborghini έχει παρουσιάσει, το μακρινό 1995, ένα concept αυτοκίνητο με το όνομα Cala (φωτό), το οποίο είναι και πιο κοντά στην φιλοσοφία του «entry-level» μοντέλου που συζητάται.  
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Peugeot - Toyota
KIA