ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
To Lexus LC Coupe, βάση του υποθετικού νέου μοντέλου που κατοχύρωσε η εταιρεία.

To Lexus LC Coupe, βάση του υποθετικού νέου μοντέλου που κατοχύρωσε η εταιρεία.

Lexus: Έρχεται νέα ισχυρότερη LC-F;

2.908 Επισκέψεις στο άρθρο (7/2/2017)

Προς πατέντα κατέθεσε η Lexus το όνομα LC-F, πυροδοτώντας σενάρια για μια νέα εκδοχή του coupe LC 500, το οποίο παρουσιάστηκε πέρσι.

Λίγο καιρό μετά την αποκάλυψη του πανέμορφου LC Coupe, από την Lexus στο τέλος της χρονιάς, η Toyota κατέθεσε το όνομα μοντέλου LC-F προς κατοχύρωση. Αν και μια κατοχύρωση ενός ονόματος μοντέλου δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το μοντέλο τελικά θα πραγματωθεί –καθώς είναι μια τακτική εταιρειών για να προστατεύουν τις ονομασίες τους-, τα σενάρια για μια ακόμη εκδοσή του coupe έκαναν άμεσα την εμφάνισή τους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Τα περισσότερα από αυτά συγκλίνουν στο ότι η LC-F θα είναι μια ακόμη ισχυρότερη μορφή του LC, φέροντας τον κινητήρα V8 των 5 λίτρων και των 473 ίππων με τον οποίο η Lexus έχει εξοπλίσει το RC-F. ¶λλα σενάρια μιλούν για ένα μοντέλο ίδιου χαρακτήρα, αλλά με κινητήρα V6 με διπλό turbo, όπως αυτόν που θα χρησιμοποιηθεί στο LS500 του 2018, με τους 420 ίππους.

Ωστόσο, άλλες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι το LC-F, αν τελικά δρομολογηθεί, θα είναι μια υβριδική έκδοση του LC, καθώς η Lexus ανέκαθεν επιδείκνυε σημαντικά μοντέλα στην κατηγορία. Την υπόθεση αυτή υποστηρίζουν δηλώσεις του Koji Sato, ο οποίος πέρσι είχε πει χαρακτηριστικά ότι ένα υβριδικό μοντέλο θα «παρουσίαζε ενδιαφέρον  για τους πελάτες, λόγω της υψηλής ροπής και του τρόπου απόδοσής της από τον ηλεκτροκινητήρα».

Τι θα γίνει τελικά; Ίδωμεν!
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
KIA